Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Па дали е можно да си толку прост ? ? Прост ко посен ГРАФ !
ајде тате научи ме оти јас сум ногу просто дете, јас мислев дека ракомет гледам, а уствари фудбал сум гледал...стварно бе прост сум бил

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
ајде тате научи ме оти јас сум ногу просто дете, јас мислев дека ракомет гледам, а уствари фудбал сум гледал...стварно бе прост сум бил
убаво што си признаваш . ај сеа ван од тема фк Милан :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Мое мислење е дека многу многу лоша беше одбраната на Милан (ни таа на Барса не беше поарна, но тие беа со Максерано и Бускец како стопери) особено Неста многу несигурен Зошто Мексес не играше !?

На едно другарче фан на Милан му реков пред утакмицава, „да останеше Пирло ги тепате гарант“. И озбилно тоа го мислам, и на Милан (ко на Јунајтед) му фали класа плејмејкер. За овие и Прило у години, ќе беше доволен... :D Сето друго е добро, али фали некој што ќе ги поврзе „работите“...

А тоа шо викаат дека Барас не играла со 100% од можностите, баталете. Релативно е тоа, можда и Милан не играше со 100%...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Абе што се замарате, уште у првата утакмица се виде дека нема да бидемо први у групава, така да не се замарам, а ко што глеам ни фудбалериве.

И никој не ни е крив што играмо со робињо хендикеп секоја утакмица, му ебем мамичето неспособно, не дека и Пато е нешто подобар, да не види господ и да го земе Галијани Тевезињо у Јануар, со Монтоливо место Ван Бомел или Аквилани и некое бразилче од тие Гансо, мансо, паулињо маулињо, и топче сме !!
--- надополнето: Nov 24, 2011 2:25 AM ---

mother of god !

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Мое мислење е дека многу многу лоша беше одбраната на Милан (ни таа на Барса не беше поарна, но тие беа со Максерано и Бускец како стопери) особено Неста многу несигурен Зошто Мексес не играше !?

На едно другарче фан на Милан му реков пред утакмицава, „да останеше Пирло ги тепате гарант“. И озбилно тоа го мислам, и на Милан (ко на Јунајтед) му фали класа плејмејкер. За овие и Прило у години, ќе беше доволен... :D Сето друго е добро, али фали некој што ќе ги поврзе „работите“...

А тоа шо викаат дека Барас не играла со 100% од можностите, баталете. Релативно е тоа, можда и Милан не играше со 100%...
Мексес е аут повреден е идиот веќе 6 месеци :).И да Милан ептен слабо во одбрана,средината ни беше топ ама Неста се виде дека неможе више и му треба замена :)

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.503
Поени од реакции
8.181
Абе еден Ночерино се покажа повеќе од Mister X ... Солидна игра, само уште незнам зашто не го фура Алегри Таиво, не е толку спор, боље е дефанзива, а и онака замброта не го бива за у напад да нафрли,проигра и сл...
Иначе дај престанете со тие средни прсти,wtf, lol bitch,mother of god, и слични изрази/слики/видеа од 9gag, едноставно нели не е интересно, и многу го грди фан клубот.. Поздрав..

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Иначе дај престанете со тие средни прсти,wtf, lol bitch,mother of god, и слични изрази/слики/видеа од 9gag, едноставно нели не е интересно, и многу го грди фан клубот.. Поздрав..
Убо рекле со деца не се пие ракија... Фан клубот на Милан од еден од најдобрите и најквалитетните на форумов, дојде до никаде... тргнувајќи од себе, порано и повеќе пишував и повеќе читав. Сега шо? Немам нити време нити нерви да се расправам со деца кои освен глупи слики и линкови до FB групи, незнаат нешто свое да смислат. А знам дека имам доста истомисленици кои се повлекуваат... за пример, погледнете ја затворената тема од 1000 страници.

Така да само прашање на време е кога ќе дојдиме на рамниште на Пане и компанија. А јас во таков фан клуб со сигурност нема да членувам.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Абе еден Ночерино се покажа повеќе од Mister X ... Солидна игра, само уште незнам зашто не го фура Алегри Таиво, не е толку спор, боље е дефанзива, а и онака замброта не го бива за у напад да нафрли,проигра и сл...
Не беше лош вчера Замброта може за офанзива не е нешто посебно но во дефанзива беше одличен и константно игра не прави грешки.Се слагам дека Таиво треба да почне да добива шанса како би се докажал од клупа никој не може да види како ќе игра затоа треба Алегри да му дава шанса него.
Имал и некој информација за повредата на Неста?Од следен меч треба Бонера пак да игра или Мексес ама не ми се верува Алегри да му даде шанса.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
глупердо, да ја допреше Чави топката да јадеш гомна, вака незнам што ти е целта...
Глупердо допре ја топката не се прави улав ;)
--- надополнето: Nov 24, 2011 10:08 AM ---
--- надополнето: Nov 24, 2011 10:33 AM ---
Конечно да има сајт со реална изјава :D
http://sport.mnogoo.mk/mk/articles/Fudbal/volfgang-shtark-ja-rasipa-bitkata-na-titanite

Ф

Фил Ајви

Гостин
епа тоа е тоа

можни противници во 1/8 финале

сигурни: Реал Мадрид, Баерн Минхен, Арсенал
најверојатни: Јунајтед, Леверкузен, Апоел

па сега пак размислете дали е подобро прво или второ место, искрено мене не ми е сеедно и би сакал да одиме на најслабиот можен бидејќи уште еден пораз во 1/8 многу тешко ќе поднесам, а да се тешам со тоа дека следна година ќе биде подобро со Фабрегас, Пасторе и Гансо во тимот немам намера, значи тој што ќе извлекува ако не ми се допадне ждрепката ни би сакал да ме чуе во тој момент се што имам да му кажам

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Ако ги избегнеме Реал и Јунајтед имаме реални шанси да поминеме понатаму.Со Германциве и Арсенал сме тука некаде(Баерн е во подобра форма од нас ама не се знае може ќе земеме некој добар играч зимава),Леверкузен и Ароел би требало да бидат противници кој имаме одлични шанси да ги поминеме.Ама отом потом што би рекле србите,прво да видиме нека се комплетира и последното коло,па после ќе збориме :)

Kajgana Shop

На врв Bottom