Пост на кој сте се изнасмеале

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Хахаха интересно. Порано имаше еден член сеа не знам колку е активен, јузерот му беше Jа Сакам и на стариот форум најдоле ги даваше моментално присутните членови и до него беше ставена една друга членка JecilaDy, кружеше доста сликичката и во галерија на времето ја имаше :)

its_ok_im_new

brake lights
Член од
24 август 2010
Мислења
402
Поени од реакции
216

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.656
Поени од реакции
7.304
Ај дека беше невин, беше, ама дали кога ќе излезе од затвор ќе биде се уште невин? :confused:
Во темата Сериа А 2011/12 се расправаа дали Моџи е за во затвор.

А

Антоние

Гостин

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.656
Поени од реакции
7.304
Брак без секс тоа само во селските фамилии каде мажот цел ден е на нива и дојде си и заспие како заклан и нема време да работе друго.:pos:
До кај 40 години може да се има а после не е интересен. ;)
Што ти е бе, таму лом се прават се рендаат по тоа плевните со сено:)

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
си го облеков мачорот мој во шпилхозни и го ставив во дубак и се шетав со него низ населба, им викав на сите дека ми е дете....која будала!сирот мачор, којзнае како се осеќал...:):)
Ednas staviv tecnost od riba kozerva na moite jajca ( testisi ) i i dadov na mackata da lize ..koe zadovolstvo coece !
Од темата Случка со вашето милениче која никогаш нема да ја заборавите.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203

Рудници и

Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Епа во Среда мојот Танцов Клуб има журка во Б2,забавата почнува од 22:22 часот влезот слободен.Освен тоа што ќе гледате како другите знаат да играат подобро од вас,ќе има и женски особи што сакаат да запознаат машки.Така да ако сте за слободно дојдете.
Фала! Ја уште у 6 ипол ќе бидам таму.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.656
Поени од реакции
7.304
И јас би била благодарна ако ме викнете ...
Јас сум малку подалеку, од Пагаруша сум, ама не е проблем, ќе фатам пеескец и за саат време сум у Пинтија.
Иначе, истиот муабет е и кај мене, а ми прозбори некој тип, моментално се губам у време и простор...
Уште ако е некој доминатен алфа мажјак како Стеф, почнувам да се тресам као епилептичар и од трема не можам ни да зуцнам.

И да те прашам, да не го знаеш Ацо звани Пиксла од Пинтија, ми беше генерација у АСУЦ, вози жут стокец со спојлери, едно време беше избацивач у Гранд ?
Ацо на Баже ќориот брат му? Преку нива живееше одма карши мене, до отпадот. Се пресели у Припор. Кецот му беше закон - спуштен, со појачани федерфуфни и дупли цинцилатор. У Гранд сме влегуеле коа сакаме. Али оф топик е, заеби.

Рудници и

Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Јас лично и персонално се сеќавам на тој момент кој беше континуитет на некое дразнење на Борче Тракторче врз наведениот Македонец бидејќи највероватно Боро бил силуван као мал од дедо му.....

На Бавча...
Иначе памтам и уше една случка коа Гоце Бикси и Боро се степаа, се искичмија и после две три недели се смирија па заедно со Македонец го убедуваа едно наивно момче да оди со нив кај тенковите за да мастурбираат. :rolleyes:

R

Rock me Amadeus

Гостин
zosto devojkite grupno odat vo wc?
Ма да имам другарка на која и е срам сама да оди (не знам зашто) па секогаш вика некој да и прави друштво.
Демек ќе ги збуни другите да не знаат кој вршел нужда.. Хаххахаах каков фејл.

Дон МетаДон напиша: ↑
иам едно прашање, незнам дали е поставено и одговорено.
Зашто девојките групно одат во тоалет?
не ме задоволува одговорот дека се сликаат за фејсбук
odgovor:Абе ако нема тоалетна клоци се маваат ... не можат како нас :D

--- надополнето: Nov 24, 2011 11:53 AM ---
баш сега се смеам на темата: Прашања до жените...

Kajgana Shop

На врв Bottom