Сите одговори лежат во геополитиката.
На Франко му помогна фашистичка Италија и нацистичка Германија да дојде на власт за да го форсира Реал Мадрид во периодот на неговото владеење.
Е сега, бидејќи Планити е Французин, Франција си виде мака од двете фашистички држави во втората светска војна, па сега начека шанса да ја активира геополитичката агенда на зелени терени со тоа што ја форсира Барселона.
Сето тоа за нарушување на интегритетот на Шпанија.
Не би рекол.но сепак, првиот гол беше класичен офсајд.
Mahmoud Ahmadinejad пуши слободно.Ако ми кажиш кој е човекот на „демотивацијата“, ќе си го испушам... последново цигарче за вечерва. Него, ајде, пошо сум вери фани гај во ситуација кога успехот на барселона е константно поткопуван од создавање на квази идеи за помошта на големи фактори како Платини, ќе направам уште една шега на сметка на политиката во фудбалот.
Уствари, не ми текнува...
Само ми текнува на силата на Барселона која е неоспорна кога тимот победува без никакви „сметки“. Како на пример, беспрекорното издание против храбриот Манчестер Јунајтед во финалето оваа година. Кога и самиот Сер Фергусон изјави дека Барса е најдобриот тим кој го видел (така нешто беше, одприлика).
Значи, Фергусон на пример, покрај неговото влијание во англискиот фудбал, е директен кооперант на Платини, па заради тоа, ги остави играчите на Барселона да си поиграат со неговиот тим во Финалето, откако Барселона стигна таму трет пат во последните неколку години, со помош на судиски одлуки и фаворизирањето на Платини и компанија.
И да не набројувам уште неколку работи кои ќе ја потврдат улогата на судиите во успехот на Барселона, оти ќе ми ставиш демотиватор со друг мотив.
Можеби ќе биде Тито, Нехру, Сукарно... Пол Пот?!
Ти лично, не беше прозван за одговор кој е на демотивацијата, ама сепак, одговоро е точен, и ќе попушамMahmoud Ahmadinejad пуши слободно.
Не глеам како доминирањето и чистата победа против еден тим ја праи и другата чиста. За тие утакмици никој не се буни, за другите се буни. Челзи, Интер, Реал, Милан, утакмици кој што се добивале преку дајвинг глумење и судии.
Прв ќе те барам после утакмицата со Валенсија,само некој да се криеш ко пичка,како што го правиш тоа секогаш.Читам изненадување била победата на Баер Леверкузен против Челзи.
Syn се е попаметен од тебе иако е Интерист барем си признава дека беше офсајд а такви контраши како тебе ги има на секој 3 пост шо лааат на секој пост . Сакам во 1/8 финале на тај твојо тим да му се случе вака па јас да ти пишам 2-3 постови.Syn тешко тебе на паметот..ти ако најде на Кировски да му објаснуваш сврши работа.!..ќе те разбери ако подпорасни уште 3-4 години!
Што не ти е логично во врска со Баерн и Борусија ?ЛМФАО зошто не ми е логично ова со Баер и Борусија?
Баер, а не Баерн.Што не ти е логично во врска со Баерн и Борусија ? .