UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Милан 2 - Штарк 3

Официјално се приклучувам на армијата фанови на Актерскиот тим Барселона и УЕФА. Срамота, да ви работи малце пердето, и вие фановите на Барса ќе прифатите дека тоа се дешава. Последните 20 минути не се гледаше фудбал, туку актерските способности на играчите на Барса и нивниот блокбастер "Сјајот на лежењето на тревата".
Само јас кога пишував,ме направија трол затоа.Штарк што убаво му е презимето :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Чекај, Челзи изгубиле на крајот :pos:

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
најголемо разочарување по фаза на групи - Борусија Дортмунд.........имаа феноменална сезона лани,не почнаа добро во Бундес годинава,но се искачија на врвот некако,ама ЛШ им остана енигма

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
најголемо разочарување по фаза на групи - Борусија Дортмунд.........имаа феноменална сезона лани,не почнаа добро во Бундес годинава,но се искачија на врвот некако,ама ЛШ им остана енигма
Од кај тие разочарување... тим од деца без никакво искуство со преголеми очекувања и без клучниот играч од ланската сезона...

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Од кај тие разочарување... тим од деца без никакво искуство со преголеми очекувања и без клучниот играч од ланската сезона...
кои ја освоија Бундес лигата уште на полусезона лани......ако ги гледаше ќе знаеше за што зборувам

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.884
1 Гол Офсајд, Чави последен ја допре топката не ван Бомел а го прогласија за автогол
2. Гол непостоечки пенал
3. Пенал за Робињо?
Сепак мило ми е шо дадеме 2 чесни голови( поготово најмил ми е голот на Ибра) и покажаме дека не играеме со судии, кој се падне со нив во 1/8 финале нека му ја мисле Штарк маме че им ебе, сега сваќам зашо Реал ги нарекувавте "плачковци" они за вас е БОГ во Шпанија али судиите мислат друго за нив. Ќе видеме кој судија ќе го земат за Ел Класико :pos:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Греота ми се Дортмунд стално играат супер еве и со Арсенал боље беа во 70% од натпреварот али тоа е искуство арсенал 2 шанси два гола иначе Дортмунд има шанси ако тепа 3-0 со Марсеј дома а Олимпиакос изгуби тоаш Дортмунд ке бидат втори :).Леверкузен тотално заслужено колку само шанси имаа овие Челзи една шанса и го збрца Дрогба и после тоа пак Леверкузен напагаше.Сеа на Валенсија им одговара секој нерешен резултат против Челзи само да не биде 0-0 оваа година групиве испаднаа најлуди можно е на крај второ да завршат Челзи,Манчестер,Милан,Порто

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428
Али која будала испадна Меси кога го шутираше пеналот.. :pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Чудно..сите викаат како тоа Барселона имала помош од судиите а никој не искоментирра за третиот гол на Барселона и одличниот пас на Месси кон Чави...ама не не Штарк е крив и тука..тој со самата појава ги растргна играчите на Милан за да помини топката и го деконцентрира Абиати на голот..Меси онака си ја подаде не дека сакаше!

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Чудно..сите викаат како тоа Барселона имала помош од судиите а никој не искоментирра за третиот гол на Барселона и одличниот пас на Месси кон Чави...ама не не Штарк е крив и тука..тој со самата појава ги растргна играчите на Милан за да помини топката и го деконцентрира Абиати на голот..Меси онака си ја подаде не дека сакаше!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom