Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Брат јас да најдам 3GS за едно 150-60 евра не му ја мислам одма го земам ама ги гледам по огласиве се по 200 и нешто евра се движат така да ќе почекам.
Додека чекаш, ќе поевтини 4ката, па и таа ќе чекаш да поевтини уште, па ќе излезе 5ка а ќе поевтини 4Ѕ....... и ти чекај си :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Брат јас да најдам 3GS за едно 150-60 евра не му ја мислам одма го земам ама ги гледам по огласиве се по 200 и нешто евра се движат така да ќе почекам.
Зашто iPhone?
За таа пара што ќе ја дадеш за него, ќе купиш топ телефон со Андроид. А и плус, спор е многу, и нема сите апликации да ти фаќаат. Јас би одел на варијанта теледон со Андроид ОС. Но ти си знаеш најдобро, ако не си користел iPhone до сега а сакаш да си го направиш кејфот, земи го. Но не очекувај дека ќе ти биде супер. Јас, за мене, немам живци да се расправам со спори телефони. Јас би ти предложил ако сакаш да си купиш iPhone, подобро купи го 4ката, е за скап, скап е, собери си некоја пара па за некој период ќе си го купиш. Ем ќе си купиш саглам телефон, брз процесор, понов модел итн. За мене iPhone 3G е мртов и стар телефон. Останува на тебе да одлучиш. ;)

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Додека чекаш, ќе поевтини 4ката, па и таа ќе чекаш да поевтини уште, па ќе излезе 5ка а ќе поевтини 4Ѕ....... и ти чекај си :)
Епа ај дај ми 400 евра ќе си купам и 4ка не е проблем важи? Ваљда не прочита дека немам толку пари за 3GS, а камоли за 4ка.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Епа ај дај ми 400 евра ќе си купам и 4ка не е проблем важи? Ваљда не прочита дека немам толку пари за 3GS, а камоли за 4ка.
А зашто не си почекаш, или ти се брза да земеш телефон?
Почекај неколку месеци, бар еве до Јануари/Февруари, да паднат цените на Ајфоните, башка ќе собереш можеби некој денар плус, и ќе си купиш 4ка.

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Зашто iPhone?
За таа пара што ќе ја дадеш за него, ќе купиш топ телефон со Андроид. А и плус, спор е многу, и нема сите апликации да ти фаќаат. Јас би одел на варијанта теледон со Андроид ОС. Но ти си знаеш најдобро, ако не си користел iPhone до сега а сакаш да си го направиш кејфот, земи го. Но не очекувај дека ќе ти биде супер. Јас, за мене, немам живци да се расправам со спори телефони. Јас би ти предложил ако сакаш да си купиш iPhone, подобро купи го 4ката, е за скап, скап е, собери си некоја пара па за некој период ќе си го купиш. Ем ќе си купиш саглам телефон, брз процесор, понов модел итн. За мене iPhone 3G е мртов и стар телефон. Останува на тебе да одлучиш. ;)
Епа тоа му го викам и на Корун да почекам малце да присоберам некој денар па да го земам 3GS, а ако имам ксмет подобро 4ката да ја купам како што кажа ти.Мада треба убаво да се размисли дали Ајфон или нешто друго да се земе нормално од неговата класа. :)
--- надополнето: Nov 23, 2011 3:19 PM ---
А зашто не си почекаш, или ти се брза да земеш телефон?
Почекај неколку месеци, бар еве до Јануари/Февруари, да паднат цените на Ајфоните, башка ќе собереш можеби некој денар плус, и ќе си купиш 4ка.
Не,не воопшто не ми се брза затоа најпаметно е да се почека малце. :D

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Azriel земи си Ајфон 3гс,но собери прво пари,ако го земеш нема да погрешиш со тој телефон.Фура ИОС5 и работи перфектно,без лагови,без кочење,работи перфектно.
Андроид ако земаш,многу ќе се тинтриш со менување ромови.

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Azriel земи си Ајфон 3гс,но собери прво пари,ако го земеш нема да погрешиш со тој телефон.Фура ИОС5 и работи перфектно,без лагови,без кочење,работи перфектно.
Андроид ако земаш,многу ќе се тинтриш со менување ромови.
Па најверојатно Ајфон 3GS ќе земам само да соберам пари и го купувам одма! :)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Зашто iPhone?
Што збориш? 3гС е спор? не работат сите апликации? да не збориш за 3Г, тоа да тачно ама 3гс е друго

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Не чекај земај одма, кај се видело apple да спушти цена, да ќе бидат поефтини Јануари, ама Јануари 2013 :pos:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Ти си се помешал, чоекот вика 3гс да нашол ти му мрчиш за 3г затоа ... неврмајнд
Дечко, сликата од пазар3 беше од 3Г, прво види за што збориме па после пишувај, а не од памет да вадиш зборови.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Да не знае некој дали има untethered jailbreak за iPad 2 4.3.3?

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Грешка, 4.3.5 не 4.3.3, за 4.3.3 има jailbreak. Downgrade нема шанси како што гледам...

Kajgana Shop

На врв Bottom