Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Брат од ова ништо, нејќе.

10000% нешто си утнал (или мене си ми дал погрешни информации).

Дај го на некој поискусен, ќе ти среди за 3 мин.

Не бе друже, тој е, iPod touch 2, проверив неколку пати за да се уверам себеси, и плус пробав со ова што ми го даде десетина пати и безуспешно.
Ја отворив jailbrak страната и таму исто пишува дека за овој модел нема алатка за jailbrak.
Туку гледам дека си пишал скопје, па да поминам ја до кај тебе до населба па ти да го средиш ова и да мавнеме по некое пиво потоа.

мене нешто ме зеза jailbreakot на iphone 4 на ios5 а што е најтрагично до сега имам правено jailbreak на ios 4.3.3 (истиот iphone), на татко ми iphonot и на другар ми Iphonot... што да правам...

мене нешто ме зеза jailbreakot на iphone 4 на ios5 а што е најтрагично до сега имам правено jailbreak на ios 4.3.3 (истиот iphone), на татко ми iphonot и на другар ми Iphonot... што да правам...

Среди го да не те зеза.

Прво пиши што и кај "те зеза" па после некој ќе може да ти каже што да правиш

барам некој позрел совет да барав нешто вакво немаше на форум туку во гртадинка ќе идев да прашам..

На глупи прашања се одговара со глуп одговор.

Што можам јас да ти помогнам на ова?????

мене нешто ме зеза jailbreakot на iphone 4 на ios5.. што да правам...

кога го ставам во DFU mode и кога треба да продолжи понатака компјутерот се укочува и програмот е not responding .. Знам дека не е проблем со компјутерот дека на истиот лаптоп пред 2 месеци правев jailbreak на ios 4.3.3..

кога го ставам во DFU mode и кога треба да продолжи понатака компјутерот се укочува и програмот е not responding .. Знам дека не е проблем со компјутерот дека на истиот лаптоп пред 2 месеци правев jailbreak на ios 4.3.3..

Дај ми ги сите податоци од твојот ајфон (firmware, software, baseband...)

И од што во што сакаш да направиш.

И што ќе правиш со 3g? Џабе ќе го купуваш? Ретко која апликација ќе фаќа за него...

Ќе треба убаво да се размисли, а иначе 3g S се по 200 и кусур евра и немам толкав буџет така да ова некако ми фати око. Btw ме стави во мисла сега за ова со апликациите... :)

Ќе треба убаво да се размисли, а иначе 3g S се по 200 и кусур евра и немам толкав буџет така да ова некако ми фати око. Btw ме стави во мисла сега за ова со апликациите... :)

Башка што е многу спор и не можеш да го кренеш над 4.2.1 фирмвер, а со 3GS си во чекор со сите iPhone телефони во моментов. Што излага за нив, излага и за него (пример Infinity Blade 2 :) )

Башка што е многу спор и не можеш да го кренеш над 4.2.1 фирмвер, а со 3GS си во чекор со сите iPhone телефони во моментов. Што излага за нив, излага и за него (пример Infinity Blade 2 :) )

Брат јас да најдам 3GS за едно 150-60 евра не му ја мислам одма го земам ама ги гледам по огласиве се по 200 и нешто евра се движат така да ќе почекам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom