Љубовни совети од Стеф

• Креатор на темата Stef Bachatero
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
То го остаам на тебе, пошо ти се свиѓа шмекот...не е мој тип :icon_lol:
не сум педер јас само женски ќарам не машки, имам и повеќе другарки одколу другари(само 1 е)
P:S: Сакаш да ми бидеш другарка?:vozbud:

S

Stef Bachatero

Гостин
несакам да ја пронајдам, освен ако не ме силуваш:icon_lol:
ама јас мислам дека ќе си одговарате многу со стеф, што му фали на дечкото има шарм и убавина се што ќе посакаш(нема да те гледа како сексуален објект)
види само како те гледа(со поглет те пали знам како ти е чуството;)), мускули има еднаш го видов во теретана(во анастасија позади универзална) дигаше по 75 килограми бицепс и 100 килограми бенч(ако знаеш што е тоа ако не стеф ќе ти каже тој е професионалец за бодибилдинг):icon_mrgr:
Дигав минато свршено време сега сум пак на старо но не значи дека нема да се вратам во форма.

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
Како вртиш најнормален муабет без финти,кажуваш интересни работи што ти се случувале во животот,ја прашуваш работи што ја интересираат мода,трачеви работи што ги носи на слики.Ја зезаш и се правиш мало дете кој ја закачка целовреме.Ги користиш нејзините зборови против неа.Следниот пат кога ќе ја видиш речи на твоето чело знаеш што пишува:Дека си толку затрескана во мене што сега би паднала на колена и би ме молела да правиш еден нормален муабет со мене :).Работата е да ја опуштиш девојката и се да се делува спонтано,да немаш некоја шема едноставно да биде уникатно и интересно.
Фала братче на мислењето ..... За униканоста не е проблем ... Проблем ми е знаеш како да и го привлечам вниманието, да знам дека ќе ме сослуша шо имам да кажам, да обрати внимание на то и да ќе врати на моите зборови ...... Тоа и ми беше поентата на прашањето .....
Иначе не е шмизла, дури малку и простечка ми изгледа, затоа не знам како ќе реагира ..... Тебе повеќе за шмизли те бива, ама со ваква девојка како ?

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Дигав минато свршено време сега сум пак на старо но не значи дека нема да се вратам во форма.
епа те видов знам дека дигаше така целиот со вени на рацете ја ти верувам ама еве оваа македонка не верува дека си дигал така рече како може да ја наговореме да верува ?

N

Nessa Alcarin

Гостин
Темава е цепки а пак неможеш да се смееш на неа.
Од една страна само прогласен алфа мажјак и негова багра од друга страна само прогласена неосвоива женска (хм не сум сигурен дали има нејзина багра мислам дека го сретнав и тоа).
Генерално двете страни со сосема погрешен концепт.
Стеф веројатно само зборува теорија а малку спроведува во пракса или воопшто.
А за Несса Алцирин доволно е да го прочиташ она.
Don't try to find me! I'll die soon.. Alone..

И за крај да видиме дали нешто сум научил од темава. :D
Ипак е ЧДА
Стеф сигурно на Неса би и пријдел со следниов цитат.
"Неса маче, Неса цуцо.. сакаш еднаш пред умирање да добиеш квалитетен секс. А може да снимиме и еден порнич.. да има по што да те памтат. "
Значи „падобранецу“ :D
Јас не се прогласив за неосвоива женска. Само сакав да дадам до знаење дека не секоја жена паѓа на зборови и финти кои ги практикува Стеф. Секогаш се зимам за пример самата себе (со цел да не навредам некого), па затоа му кажав на Стеф дека со тие финти знам и јас да играм па да видиме кој попрво ќе попушти... Ако читаш, читај до крај, а не меѓу редови :P
Коментарот во мојот потпис не е за тебе наменет па не се обидувај да го сфатиш, тој што треба го разбира... Не се замарај до толку...
И не знаев дека мојот сексуален живот толку многу те интересира... За квалитетен секс ќе те препорачам на еден друг форумџија да ти дава лекции, ако веќе сакаш и ако се чуствуваш неспособен.... А за порнич, од кај знаеш дека не сум веќе запамтена... :P

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
не сум педер јас само женски ќарам не машки, имам и повеќе другарки одколу другари(само 1 е)
P:S: Сакаш да ми бидеш другарка?:vozbud:
Може само преку ацид мртов.:)

S

Stef Bachatero

Гостин
Фала братче на мислењето ..... За униканоста не е проблем ... Проблем ми е знаеш како да и го привлечам вниманието, да знам дека ќе ме сослуша шо имам да кажам, да обрати внимание на то и да ќе врати на моите зборови ...... Тоа и ми беше поентата на прашањето .....
Иначе не е шмизла, дури малку и простечка ми изгледа, затоа не знам како ќе реагира ..... Тебе повеќе за шмизли те бива, ама со ваква девојка како ?
Нема шмизли,вакви онакви сите девојки се мали слатки девојчиња,но да стигнеш до тој стадиум треба да ја добиеш нејзината доверба и да сте на иста бранова должина.Речи и тоа што чувстуваш за неа и сврши работа искреност ништо повеќе.Тебе тоа што ти фали е самодоверба и ништо повеќе.Дај и еден комплимент и види ја нејзината реакција.Убав гз изгледа феноменално.Ако ти дава насмевка значи има нешто и копај подлабако најди нешто што имате заедничко како секој петок иде во некоја дискотека предложи и ти да дојде со тебе во друга да поминете супер време.

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
Нема шмизли,вакви онакви сите девојки се мали слатки девојчиња,но да стигнеш до тој стадиум треба да ја добиеш нејзината доверба и да сте на иста бранова должина.Речи и тоа што чувстуваш за неа и сврши работа искреност ништо повеќе.Тебе тоа што ти фали е самодоверба и ништо повеќе.Дај и еден комплимент и види ја нејзината реакција.Убав гз изгледа феноменално.Ако ти дава насмевка значи има нешто и копај подлабако најди нешто што имате заедничко како секој петок иде во некоја дискотека предложи и ти да дојде со тебе во друга да поминете супер време.
Има прекрасен гз, плава е, со зелени очи ... Затоа и се напалив на неа .... Ај ќе видам шо ќе биде па ќе ти кажам како сум поминал .......
ОФ. Идеш вечер у Б2 ?

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Може само преку ацид мртов.:)
Вака кога се лижат газови многу се нервирам, комши. Ќе ја изедам греалкава до мене пеер...
Додуша, тебе Боле, те разбирам.
Се сеќаваш како мали кога игравме фудбал кај општина, на тревата одма до клисурата кај линија? И кога Боро насилникот ќе ја шутнеше топката и оваа ќе паднеше по клисурата директ на пруга...памтиш кого го праќаше да ја земе?
И кој се дробеше надоле по тоа стрмното под опасност кога ќе се спушти да биде згазен од воз?
Тврдам дека од тоа ти е овој респект кон авторитети. Ама затоа што е траума од Боро Кршикичма, се простува.

Останатите, држете се до темата, нема смисла ова. Вака, само му го трошите времето на Стеф, што, само по себе, е греф.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Вака кога се лижат газови многу се нервирам, комши. Ќе ја изедам греалкава до мене пеер...
Додуша, тебе Боле, те разбирам.
Се сеќаваш како мали кога игравме фудбал кај општина, на тревата одма до клисурата кај линија? И кога Боро насилникот ќе ја шутнеше топката и оваа ќе паднеше по клисурата директ на пруга...памтиш кого го праќаше да ја земе?
И кој се дробеше надоле по тоа стрмното под опасност кога ќе се спушти да биде згазен од воз?
Тврдам дека од тоа ти е овој респект кон авторитети. Ама затоа што е траума од Боро Кршикичма, се простува.

Останатите, држете се до темата, нема смисла ова. Вака, само му го трошите времето на Стеф, што, само по себе, е греф.
Петре ти изгледа доволно не ме читаш,си ја утнал конотацијата....ко ја шо погрешно ти го протумачив тогаш постот,у темата љубов....така и ти сега безвеза ми се здаде:)(ако мислиш дека јас лижам газ на Ацид,отвори го мојот профил и имаш таму,како фино и лепо ми оди муабетот со дотичниот.....плус ти знаеш дека мене Ацид од секогаш ми бил тапа чоек)

Се сеќавам дека Боро,беше нинџа уште пред да дојде трендот у Велес....и тоа ви му бевте жртвени јагниња.:pos:

А за времињата коа се играше фудбал памтам апсолутно се.....само не се сеќавам кој му беше најомразен лик од ваша страна,и кој морал "самоинцијативно" да оди по топката.(ако ти си ја имал таа чест....алал нека ти е,затоа сеа си толку исчеличен):icon_lol:

Ете за овие ретро муабети ти зборуев....затоа ти викав да седнеме на кафе и да напраиме една реминисценција на тие славни времиња.

Стварно коа ќе се сетам кој контраст бевме,споредено фациве од кај нас,и од кај вас.:pos:

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Се сеќавам дека Боро,беше нинџа уште пред да дојде трендот у Велес....и тоа ви му бевте жртвени јагниња.:pos:

А за времињата коа се играше фудбал памтам апсолутно се.....само не се сеќавам кој му беше најомразен лик од ваша страна,и кој морал "самоинцијативно" да оди по топката.(ако ти си ја имал таа чест....алал нека ти е,затоа сеа си толку исчеличен):icon_lol:
Вие му бевте прајмери бичез на Боро Багерот, не заебавај. Еве, ако треба, ќе го деражирам Дено, како релевантен маалски извор, да дојде на темава да ја потврди мојата изјава погоре.
Ама не битно бе, таман е, и така сме оф топик.
;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom