Љубовни совети од Стеф

• Креатор на темата Stef Bachatero
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Ma што се замараш толку, филозофии ова она. Еве јас на пример, ваква претстава имам креирано за тебе, и за штеф(ан) фуле, како "ќарите" девојки.:D

изгледа те имам во мојата тетратка за иведенција на корпи чекај да проверам:vozbud:
--- надополнето: Nov 23, 2011 4:25 PM ---
Тоа е површно да водам евиденција.Досега дризла ќе се наполнеше двапати.Не разбирам никогаш сериозно ако се разбирав сериозно животов ќе ми беше во надолна линија од почетокот на животот.Едноставно и просто дур не видам дека е опуштена со мене и се смешка,не почнувам ништо сериозно.Немам некој план освен тоа што е во моментот јас и она :).
Друже добро е ме потсети дај совет дали и се допаѓам на женава
ЗНачи вака:
Има една жена 4 години посара од мене работи во продавница за палачинки(стален муштерија сум таму) секогаш кога ќе одам во палачинкарницата ми се смешка се срами ова она(знаеш жени) еднашка кога имаше пауза ме фати за пенисот, ја прашав зошто ме фати и ми рече така ми дојде, потоа наредниот ден отидовме дома кај нејзе ме заклучи во веце(и она влезе) и почна да се тушира леле ми се дигна( знаеш како е се возбудив), се засрамив, неможев да издражам се потев многу жешко ми беше( хармони ) и така наредниот ден кога ја видов се правеше дека не ме познава што мислеш дека е( ја мислам дека е периот на менстуација ќе да е)

S

Stef Bachatero

Гостин
изгледа те имам во мојата тетратка за иведенција на корпи чекај да проверам:vozbud:
--- надополнето: Nov 23, 2011 4:25 PM ---

Друже добро е ме потсети дај совет дали и се допаѓам на женава
ЗНачи вака:
Има една жена 4 години посара од мене работи во продавница за палачинки(стален муштерија сум таму) секогаш кога ќе одам во палачинкарницата ми се смешка се срами ова она(знаеш жени) еднашка кога имаше пауза ме фати за пенисот, ја прашав зошто ме фати и ми рече така ми дојде, потоа наредниот ден отидовме дома кај нејзе ме заклучи во веце(и она влезе) и почна да се тушира леле ми се дигна( знаеш како е се возбудив) неможев да издражам се потев многу жешко ми беше( хармони ) и така наредниот ден кога ја видов се правеше дека не ме познава што мислеш дека е( ја мислам дека е периот на менстуација)
Ова фантазија е или ?

С

сашенко

Гостин
Ова фантазија е или ?
Што има врска бе бате? Може сака да те провери колку си добар.Еве ти студија на случај и да видиме како ке се снајдеш :) (малце невообичаена ситуација ама све има по светов од кај знаеш)

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
За мене бодибилдингот ми значи потрага по совршенство.
А воедно и шанса за промовирање на форум/FB преку албум Testosterone man.
Патем, тестостерон имаат сите мажи бидејќи е машки хормон.:pipi:
Јас не сум бог,а за плочки не знам да лепам сеуште иако во ова неработница би го работел и тоа :)
Oва се плочки

a не тоа шо ти го фураш ;)

S

Stef Bachatero

Гостин
Тука не сум да се докажувам и да дадам глупи совети.Моето знаење е за добри работи ако има некој нешто проблем пп не тука.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406

Oва се плочки

makedonka полека малку знаеме дека дечкото има шарм ама немој со часови да му го гледаш профилот на фб :)

S

Stef Bachatero

Гостин

Oва се плочки

Воу незнаев дека до толку си заинтересирана за мене и мојот пристап кон женскиот пол.А да идеш кон твојот мил дечко и да не се замараш толку со мене

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Воу незнаев дека до толку си заинтересирана за мене и мојот пристап кон женскиот пол.А да идеш кон твојот мил дечко и да не се замараш толку со мене
После твојот пристап кон жените шо го видов со мои очи, не дај Боже да сум заинтересирана за тебе.
Таквите "мажи" ние жените ги викаме УДАВ или НАПОР :pipi:
--- надополнето: Nov 23, 2011 4:59 PM ---
makedonka полека малку знаеме дека дечкото има шарм ама немој со часови да му го гледаш профилот на фб :)
Има и шо да видам :pos:

Пронајди ја разликата :icon_lol:

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
После твојот пристап кон жените шо го видов со мои очи, не дај Боже да сум заинтересирана за тебе.
--- надополнето: Nov 23, 2011 4:59 PM ---

Има и шо да видам :pos:

Пронајди ја разликата :icon_lol:
несакам да ја пронајдам, освен ако не ме силуваш:icon_lol:
ама јас мислам дека ќе си одговарате многу со стеф, што му фали на дечкото има шарм и убавина се што ќе посакаш(нема да те гледа како сексуален објект)
види само како те гледа(со поглет те пали знам како ти е чуството;)), мускули има еднаш го видов во теретана(во анастасија позади универзална) дигаше по 75 килограми бицепс и 100 килограми бенч(ако знаеш што е тоа ако не стеф ќе ти каже тој е професионалец за бодибилдинг):icon_mrgr:

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
Holy fucking shit use common sense dude...1000+ постови на форум, и е кралица? ;) Ај сеа не си го малтретирај јазикот знам дека лижеше доста со постов :P
Не биди таков .... Остај простор за изненадување, тоа е најслатко :) .... Секој заслужува шанса, и секако не би и судел пред да ја видам или запознаам ....

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Вака како падобранец да прашам,што е форава со темава,мрза ми е да ги читам сите страни :)

S

Stef Bachatero

Гостин
Аха а жените не се напорни кога се работи за еден маж кој е голем јебо.За твоја информација таа слика е само како се осеќав супериорно во викендицата.А тоа како изгледам дали слаб или дебел не го променува мојот став за мене.Но ако си толку површна не грижи се на пат сум да бидам подобар.Немам потреба на тебе да ти објаснувам што сум и кој сум,многу малку ме знаат вистински,а тие што ме знаат вистински ме знаат што човек сум.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
ама јас мислам дека ќе си одговарате многу со стеф, што му фали на дечкото има шарм и убавина се што ќе посакаш(нема да те гледа како сексуален објект)
види само како те гледа(со поглет те пали знам како ти е чуството;)), мускули има еднаш го видов во теретана(во анастасија позади универзална) дигаше по 75 килограми бицепс и 100 килограми бенч(ако знаеш што е тоа ако не стеф ќе ти каже тој е професионалец за бодибилдинг):icon_mrgr:
То го остаам на тебе, пошо ти се свиѓа шмекот...не е мој тип :icon_lol:

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341

Пак се фаќа сеир и завист .... Ја не знам како не можете само да читате и едноставно да применувате ..... ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom