Пропалица
Мртов/а
- Член од
- 25 јуни 2011
- Мислења
- 2.866
- Поени од реакции
- 1.406
изгледа те имам во мојата тетратка за иведенција на корпи чекај да проверамMa што се замараш толку, филозофии ова она. Еве јас на пример, ваква претстава имам креирано за тебе, и за штеф(ан) фуле, како "ќарите" девојки.
--- надополнето: Nov 23, 2011 4:25 PM ---
Друже добро е ме потсети дај совет дали и се допаѓам на женаваТоа е површно да водам евиденција.Досега дризла ќе се наполнеше двапати.Не разбирам никогаш сериозно ако се разбирав сериозно животов ќе ми беше во надолна линија од почетокот на животот.Едноставно и просто дур не видам дека е опуштена со мене и се смешка,не почнувам ништо сериозно.Немам некој план освен тоа што е во моментот јас и она .
ЗНачи вака:
Има една жена 4 години посара од мене работи во продавница за палачинки(стален муштерија сум таму) секогаш кога ќе одам во палачинкарницата ми се смешка се срами ова она(знаеш жени) еднашка кога имаше пауза ме фати за пенисот, ја прашав зошто ме фати и ми рече така ми дојде, потоа наредниот ден отидовме дома кај нејзе ме заклучи во веце(и она влезе) и почна да се тушира леле ми се дигна( знаеш како е се возбудив), се засрамив, неможев да издражам се потев многу жешко ми беше( хармони ) и така наредниот ден кога ја видов се правеше дека не ме познава што мислеш дека е( ја мислам дека е периот на менстуација ќе да е)