N
Nessa Alcarin
Гостин
Ти се повеќе и повеќе ми се допаѓаш со твоите размислувања...Апсолутно те разбирам, маж како што старее треба да учи и да се надградува, а не кантер да игра, мора да е способен да се справи со све во животот, да заработува доволно за живот, да се грижи за жената и децата, едноставно кажано прав маж е способен маж, а играјќи нонстоп кантер може само да стане профи во кантер
Вака Медина
Имам таков случај дома. Е само што кај мене е веќе претерано... Ако велиш дека не те одбива за ништо и ти обраќа внимание тогаш супер за тебе, искористи го времето поминато со него најдобро што можеш. Но немој да мислиш дека ако сега го поминува слободното време за некој период нема да го поминува цело време на игри..
Неможам да ти кажам да раскинеш, зошто јас сеуште не сум се решила на тој чекор а не пак тебе да ти кажувам. Само пази душо станува грдо понатаму, кога ќе живее со тебе, а нема да му е гајле за било што се случува околу него па нема да му е гајле ни за тебе. И на крај ти ќе си виновна дека си бараш друштво и забава со пријатели а не си до него... Само ти зборам од искуство...