A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
да да
значи дали ако сидаш ти пошто си ЛАН и имаш ептен голема брзина и ако го оставиш цел ден да сида ќе има промени во ратиото?

edit
слаб си

види јас со 50 кб аплоад колку имам (ама зошто не вадам торенти туку само сидам по цел ден) за неколку месеци имам
Rating: 3.489 Uploaded: 174.12 GB Downloaded: 49.90 GB (updated once a day)

а ти со ЛАН 50 можи да имаш

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
да да
значи дали ако сидаш ти пошто си ЛАН и имаш ептен голема брзина и ако го оставиш цел ден да сида ќе има промени во ратиото?

edit
слаб си

види јас со 50 кб аплоад колку имам (ама зошто не вадам торенти туку само сидам по цел ден) за неколку месеци имам
Rating: 3.489 Uploaded: 174.12 GB Downloaded: 49.90 GB (updated once a day)

а ти со ЛАН 50 можи да имаш
Не сидувам јас многу према замунда, чисто да бидам над 1, 24/7 сидувам на нашиот Тракер-мк, таму иам над 4 терабајти качено :)
на балканскиве, crnaberza, yuwabits исто таму иам доста сидувано, качено над терабајт, па на torrentleech, iptorrents...
користам повеќе, не ми е само замунда.
Зборам само за реален аплоуд направен, иначе ти можеш и 100 терабајти да напраиш лажно, симни го програмчено seba14 и немаш мука :)

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
И шо е штосот со рејтингот??

Јас цел живот симнувам од isohunt, и од kat.ph(поранешно kick ass torrent)....и не се бафтам ни со јузери,ни со аплоад,ни со ништо....секогаш се ми е симнато за најмногу 20мин...и после тоа гасам торент.

И затоа никако не ми е јасно кој е филмот толку со Замунда???

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617

Јас цел живот симнувам од isohunt, и од kat.ph(поранешно kick ass torrent)....и не се бафтам ни со јузери,ни со аплоад,ни со ништо....секогаш се ми е симнато за најмногу 20мин...и после тоа гасам торент.

Порано сите беа грифери (само личуваа, никој не сидуваше) и торентите на замунда умираа. Затоа замунда одлучи да ги банира сите шо имаат лош ratio = се подобри (ептен) квалитетот на торентите. Сеа регистрацијата е отворена и мислам дека повеќе не банираат за слабо ratio. (0.003 иам или така нешо, неколку тера со пар гига)

едит: kat = kick ass torrents - уште си е истото име :D

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624

Тие не се приватни тракери.Значи на нив нема прв да симнеш нешто ново, можда и нема да најдеш сидувани ствари, вака во овие си побараш сид за некој торент шо ти треба, и чим прочита некој, ќе почне да сидува.

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
и ти на ЛАН беше - одлично

Не сидувам јас многу према замунда, чисто да бидам над 1, 24/7 сидувам на нашиот Тракер-мк, таму иам над 4 терабајти качено :)
на балканскиве, crnaberza, yuwabits исто таму иам доста сидувано, качено над терабајт, па на torrentleech, iptorrents...
користам повеќе, не ми е само замунда.
Зборам само за реален аплоуд направен, иначе ти можеш и 100 терабајти да напраиш лажно, симни го програмчено seba14 и немаш мука :)
браво за арсо - наше си е наше

абе не ми требаат мене програми имам 3,5 значи таман ми е и ратиомастер е за лажирање ама ако те фатат наеба

имам и друг акаунт од замунда (од брачед) и таму има 0,090 па можи да лажирам на тоа а ан ова моето НЕМА ШАНСИ

значи тиое кој се на доксис ќе наебат ако не сидаат а и колку ќе сидаат со 1 мбит аплоад?

затоа ЛАН му е мајката

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Порано сите беа грифери (само личуваа, никој не сидуваше) и торентите на замунда умираа. Затоа замунда одлучи да ги банира сите шо имаат лош ratio = се подобри (ептен) квалитетот на торентите. Сеа регистрацијата е отворена и мислам дека повеќе не банираат за слабо ratio. (0.003 иам или така нешо, неколку тера со пар гига)

едит: kat = kick ass torrents - уште си е истото име :D
Абе јас уште од пред 5 години ја знам Замунда....ама ја замразив....бидејќи нема ништо посебно,а плус таму се чуствуваш како под диктатура....оволку аплоад,ова,она....абе беај.

И затоа се баталив од таму и продолжив на горе наведените 2 торент сајтови....кои секогаш го имаат најновото,и најквалитетните снимки.

А тоа со kat = kick ass torrents....знам дека е така...но порано домејнот беше со целото име.

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Rating: 1.183 Uploaded: 5.63 TB Downloaded: 4.76 TB (updated once a day)
Ха... Кај корисниците на Близу замундата им мери во терабајти!
штипски абе не ти е срам? имаш ЛАН а слабо ратио
одамна се немаш пофалено (за данлоад и аплоад) па и од торенти да пуштиш слика

ај пушти нешто (спид тест,скриншот)

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
штипски абе не ти е срам? имаш ЛАН а слабо ратио
одамна се немаш пофалено (за данлоад и аплоад) па и од торенти да пуштиш слика

ај пушти нешто (спид тест,скриншот)
Штипскио користи пакет кој го нема во понуда, 150 мегабити користи :)

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
Не, не... Имам пакет од 50 мегабита... И понекогаш брзината ми оди до 90 мегабита... Како и кај тебе...
чек кој пакет го користиш ? јас живеам на 100 метри од централата,сигурно може да ставам лан

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
прашање до вас двата (арсо и штипскио)

на кат или пајретбеј со колку мб спуштате?

Kajgana Shop

На врв Bottom