MacedonianSun
herE I gO agaiN!
- Член од
- 13 декември 2008
- Мислења
- 1.111
- Поени од реакции
- 33
Коментаторот - еднашка 
неможам да го слушам веќе.

неможам да го слушам веќе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ако изгубат Вардар тоа ќе биде ради Влатче, очаен е.

Oн може одвратен карактер е и тоа сакав и да го искоментирам, премногу е нервозен, лесно може да пие техничка а и на свои играчи се дере ко да нема утре. Тоа на кое ти алудираш ипак дефакто и тежок лакт испи а и со оглед на ситуацијата моментална во Работнички а и тогашна на терен, нормално е човек да е нервозен, јебига, али да не беше он денес победа јок.Колку е само одвратен Хаџибулиќ.
Ако не се лажам, нека ме поправи некој, дете на Работнички е, иначе 80та е роден.Иииии овој Радуловиќ што играчиште е .... Колку години има знае некој ?
Ако не се лажам, нека ме поправи некој, дете на Работнички е, иначе 80та е роден.
Oн може одвратен карактер е и тоа сакав и да го искоментирам, премногу е нервозен, лесно може да пие техничка а и на свои играчи се дере ко да нема утре. Тоа на кое ти алудираш ипак дефакто и тежок лакт испи а и со оглед на ситуацијата моментална во Работнички а и тогашна на терен, нормално е човек да е нервозен, јебига, али да не беше он денес победа јок.
И мене ми антипатичен ко кошаркар но мора да се признае дека остава срце на терен, на негов грб оди овој триумф, и се повреди, и пак се врати на терен, даде 2 тројки во продолжение во клучни моменти, изигра одлично во одбраната, дефакто емвипи на терен со оглед дека Работнички тепаа, иначе Радуле страшно изигра но за негова жал КК Вардар загубија ... заслужено.
На тоа што си пишал мислев. Прво беше на ивица на инцидент со Тасевски од Вардар, а после тоа влезе во отворен конфликт со некој соиграч, не знам кој беше. Го гледав против Лирија, се искара со Србиновски, ама и така Србиновски не ги држеше работите под контрола, не личеше Работнички на тим. Инаку во право си, без него денес ќе победеше Вардар.
Мислам дека и коментаторот кажа дека Радуловиќ е дете на Работнички. А за Вардар можам да кажам дека се најсимпатичниот тим, составен од домашни кошаркари, само на крај паднаа, псифички и физички, изгубија 2 топки во последните 30 секунди.