Македонска кошаркарска лига сезона 2011/12

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011/12?

• Вкупно гласачи
    183
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако изгубат Вардар тоа ќе биде ради Влатче, очаен е.

Не заслужија да изгубат.Па да се вадат Работнички во 4/4 секој пат.Едноставно не ги биват досега, не заслужиле тие победа...

Иииии овој Радуловиќ што играчиште е .... Колку години има знае некој ?

Колку е само одвратен Хаџибулиќ.
Oн може одвратен карактер е и тоа сакав и да го искоментирам, премногу е нервозен, лесно може да пие техничка а и на свои играчи се дере ко да нема утре. Тоа на кое ти алудираш ипак дефакто и тежок лакт испи а и со оглед на ситуацијата моментална во Работнички а и тогашна на терен, нормално е човек да е нервозен, јебига, али да не беше он денес победа јок.

И мене ми антипатичен ко кошаркар но мора да се признае дека остава срце на терен, на негов грб оди овој триумф, и се повреди, и пак се врати на терен, даде 2 тројки во продолжение во клучни моменти, изигра одлично во одбраната, дефинитивно е емвипи на терен со оглед дека Работнички тепаа, иначе Радуле страшно изигра но за негова жал КК Вардар загубија ... заслужено.
--- надополнето: Nov 23, 2011 6:09 PM ---
Иииии овој Радуловиќ што играчиште е .... Колку години има знае некој ?
Ако не се лажам, нека ме поправи некој, дете на Работнички е, иначе 80та е роден.

Ако не се лажам, нека ме поправи некој, дете на Работнички е, иначе 80та е роден.

Знам дека е од школата на Работнички, него не мислев дека е толку стар 31 година ...

Oн може одвратен карактер е и тоа сакав и да го искоментирам, премногу е нервозен, лесно може да пие техничка а и на свои играчи се дере ко да нема утре. Тоа на кое ти алудираш ипак дефакто и тежок лакт испи а и со оглед на ситуацијата моментална во Работнички а и тогашна на терен, нормално е човек да е нервозен, јебига, али да не беше он денес победа јок.

И мене ми антипатичен ко кошаркар но мора да се признае дека остава срце на терен, на негов грб оди овој триумф, и се повреди, и пак се врати на терен, даде 2 тројки во продолжение во клучни моменти, изигра одлично во одбраната, дефакто емвипи на терен со оглед дека Работнички тепаа, иначе Радуле страшно изигра но за негова жал КК Вардар загубија ... заслужено.

На тоа што си пишал мислев. Прво беше на ивица на инцидент со Тасевски од Вардар, а после тоа влезе во отворен конфликт со некој соиграч, не знам кој беше. Го гледав против Лирија, се искара со Србиновски, ама и така Србиновски не ги држеше работите под контрола, не личеше Работнички на тим. Инаку во право си, без него денес ќе победеше Вардар.

Мислам дека и коментаторот кажа дека Радуловиќ е дете на Работнички. А за Вардар можам да кажам дека се најсимпатичниот тим, составен од домашни кошаркари, само на крај паднаа, псифички и физички, изгубија 2 топки во последните 30 секунди.

На тоа што си пишал мислев. Прво беше на ивица на инцидент со Тасевски од Вардар, а после тоа влезе во отворен конфликт со некој соиграч, не знам кој беше. Го гледав против Лирија, се искара со Србиновски, ама и така Србиновски не ги држеше работите под контрола, не личеше Работнички на тим. Инаку во право си, без него денес ќе победеше Вардар.

Мислам дека и коментаторот кажа дека Радуловиќ е дете на Работнички. А за Вардар можам да кажам дека се најсимпатичниот тим, составен од домашни кошаркари, само на крај паднаа, псифички и физички, изгубија 2 топки во последните 30 секунди.

Слични карактери се.Беше 2 сезони во Амак Тасевски и можам да кажам дека се слични карактерно во смисла на провокативно однесување.Колку изгубени поени во 4/4 на утакмица завршена со мала разлика одеа на негова и на сметка на Богоев...
20 секунди држи ја топката и на крај фрли ја напамет.Не е секој Владо Илиевски...

Крсте човече, Радуловиќ на крај заработи 5та, го седнаа на клупа нормално, овој вика Радуловиќ се сели на клупата ради 4 лични, а тоа 26 секунди до крај.

Да не направеше он 5та убеден сум дека далеку потешко ќе дојдеа до победа Работнички, во секој случај немаше така лесно да шитнат напад ко што и направија па дојде личната на врз Тасовски.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom