Таксират 13 од 25.11 до 3.12.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
Ајдееее. Hladno Pivo каде се? Ману Чао го имаше еден од најмонотоните настапи лани. Секоја песна му беше направена со исти ритам. Полека со вистинскиот ритам ќе почнеше песната, 1 минута така и оп наеднаш истиот брз ритам за секоја песна. Не дека сеа го мразам ама и лани беше бе...

Воки, не кењај за Ману Чао каков му бил настапот. Те молам. :)

Драгане, а може ја да кењам?!
Лани Ману Чао трио беа тапа. Додека они свиреа некои јуришни ска ритмови, јас се шетав низ публика, видов две привлечни млади дами, ама испаднаа лезбејки. Најдов неколку другарчиња попат, и то.

Ако доаѓа со Радио Бемба, тогаш ќе биде тоа добар концерт, мада не знам колку ќе биде интересно во одредена сатница да настапат и после да си идат. 2002 немаа ограничување за траење на концертот и на крај обезбедување на бркаше во 3 сабајле од лизгалиште.

Ок. Целата поента на настапот е тоа. Да доеше со Радио Бемба, па да беше тапа, да ги зборите тие исти ска ритмови. Ама целата замисла на настапот е таква, шо мене искрено ми се свиѓа.

И да, ако доаѓа Ману Чао годинава на таксират - идам. :)

И да, ако доаѓа Ману Чао годинава на таксират - идам. :)
Е сеа да ти ја кажам тажната вистина.
МАНУ ЧАО НЕ ДОАЃА НА ТАКСИРАТ, САМО ГО РЕКЛАМИРА НА СВОЈОТ ТВИТЕР.

Верка @ Таксират. Лудница ќе биде, лудница! Мене ми се погодија и Верка и Clawfinger, а и овие другиве (освен дебелион џо) се добри, би сакал да ги слушнам :)

дубиоза - превртување .. Толку !

Уште да се дишеше внатре ќе немаше равен концерт од ваков калибар годинава :D .

Супер, само воздух малку што немаше и што беше ебано претесно и и и што имаше идиоти кои цело време прскаа со пиво ај мало морген то, ама коа летна стаклено шише, yeah right.

Планирав да одам на Дубиоза, ништо од тоа. Планирав на Славе, го пропуштив, и на крај останав само пола саат на Дискобајаги...

...и јако бешe. :)

Незнам дали убаво приметив , но Славе не пушташе музика. Одма после Дубиоза почнаа Дискобајаги.

Дискобајаги ли се викале дечките :icon_lol:
Се прекршив од играње кога пуштаа, а првпат ги гледам, исто и у колосеум прв пат бев вчера :icon_mrgr:
Дубиоза ок, ама многу гужва имаше.
Туку не ми е јасно зошто најавувањето беше на англиски?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom