- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.551
- Поени од реакции
- 8.634
Еве ме Несиче, најде некого за гушкање или Стеф уште не нашол фраер за тебе?
Нц, ти си била незаменлива, ептен те испофалиЕве ме Несиче, најде некого за гушкање или Стеф уште не нашол фраер за тебе?
^^ Јас изгледам вака! Што сакаш да кажеш дека не сум убава???
Ако си девојка што не е со втора класа однесување доаѓа на вистинското време и не се прави тешка за добивање може да дојдеш во Арабеска но побрзо морам да идам на фитнес.А ако неможеш во мојот зацртан термин предложи свој да видам каква си вистинска.Море такво однесување како што опиша Стеф би можело да и годи на девојките! Само може после ова да го спопикате во friend zone, ама вреди да се проба!
Ако ти се свиѓа таа што продава пиперки зашто да не.Ова го имам пропуштено.
Дали вреди да се проба ова додека купуваш пиперки на пазар?
Не си ме запознала а викаш да се венчаме.Тоа иде спонтано плус сум млад за венчање.Љубовници па после ако се спогодуваме можебиMarry me please?
Aма тебе не ти иде со девојки.Колку пати да кажам дека колку и да книги сум прочитал со луѓето што им иде со девојки највеќе од нив сум научил не од книга.
Ех сега пак услови... Нели ова ќе запали за било која девојка... А и немам баш желба да те запознаам (извини вака).. Ако организира некогаш редакцијата на Кајгана некој „групњак“ би можеле да се запознаеме па да паѓаме на шармови ...Ако си девојка што не е со втора класа однесување доаѓа на вистинското време и не се прави тешка за добивање може да дојдеш во Арабеска но побрзо морам да идам на фитнес.А ако неможеш во мојот зацртан термин предложи свој да видам каква си вистинска.
Ако ти се свиѓа таа што продава пиперки зашто да не.
Ох душичка... Незнаев дека си девојче... Извини...
Стеф без преценувања ок.Како вртиш најнормален муабет без финти,кажуваш интересни работи што ти се случувале во животот,ја прашуваш работи што ја интересираат мода,трачеви работи што ги носи на слики.Ја зезаш и се правиш мало дете кој ја закачка целовреме.Ги користиш нејзините зборови против неа.Следниот пат кога ќе ја видиш речи на твоето чело знаеш што пишува:Дека си толку затрескана во мене што сега би паднала на колена и би ме молела да правиш еден нормален муабет со мене .Работата е да ја опуштиш девојката и се да се делува спонтано,да немаш некоја шема едноставно да биде уникатно и интересно.
Него му иде со девојки како што тебе ти иде со готвењетоAма тебе не ти иде со девојки.
Marry me please?
Таман се израдувавме дека ќе чукне тапанот, Стеф уште еднаш потврди дека нема да падне на секоја жена која ќе помине покрај него.Тоа иде спонтано плус сум млад за венчање
Оргии?Ако организира некогаш редакцијата на Кајгана некој „групњак“ би можеле да се запознаеме
Благодарам што ми кажа дека не си правата за мене .Но сепак секогаш ќе те сметам за пријателка ако ти треба нешто слободно .Ех сега пак услови... Нели ова ќе запали за било која девојка... А и немам баш желба да те запознаам (извини вака).. Ако организира некогаш редакцијата на Кајгана некој „групњак“ би можеле да се запознаеме па да паѓаме на шармови ...
--- надополнето: Nov 23, 2011 1:41 PM ---
Ах бре Стевче, јас не ни сакам да сум правата за тебе... Права сум за еден друг форумџија (ќе си остане тајна за кој ). А за пријателство, па се разбира, тоа и ми беше целта со тебе ...Благодарам што ми кажа дека не си правата за мене .Но сепак секогаш ќе те сметам за пријателка ако ти треба нешто слободно .
Пак ми ги вадиш зборовите од контекст.Таман се израдувавме дека ќе чукне тапанот, Стеф уште еднаш потврди дека нема да падне на секоја жена која ќе помине покрај него.
Оргии?
Ко Турците Стеф, ќе ги фатиме на кондиција 500 години, вака тој со цела вечерСтеф без преценувања ок.
Ако за тебе ќаруење и шмекање женска значи да ја угњавиш цела вечер, да не ја пуштиш ни у ВЦ да иде....ондак имаш сериозен проблем.
Ако за тебе бодибилдинг значи плочки на стомак у растечена форма, опет имаш проблем.
Извини, не сакав.Пак ми ги вадиш зборовите од контекст.
Не е се во сексот бре луѓе, хахаххаах (не ми се верува дека го напишав тоа)