ЈСП - случки, прашања, дискусии

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Летно време испотен и засмрден од горештината и трчането по автобусот,инаку се немам возено 10-12тина години

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Највеќе ме нервира кога е вторник и петок. Старците усмрдени кога ќе влезат, гужва невидена ќе направат. Плус неможеш да излезеш од нив, застанале на вратата кај што треба да излезеш и ај после разбери се. А и многу крадат во автобусиве, посебно вторник и петок кога е гужва.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Денес у автобус влезе една со цвеќе високо едно 140-150 цм и огромна саксија.Едвај го качи.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Вчера на еден позади мене (старец)му падна тиквата на земја и се тркалаше низ автобусот. Па кај идат луѓево со зелки и тикви во автобус не ми е јасно. А во истиот автобус вчера,, еден тип си седеше пред нас но не на седиштето до прозорот туку другото. И влезе една баба и му рече дечко може да седнам, и типов станува и бабава ставање кесите на едното седиште а седна на неговото место и типот остана збунет. Ни култура ни ништо. Нема врска ако се стари треба култура да се има, а после се жалат зошто не им стануваме. Јас во некои случаеви и за инает не им станувам. Баш заради вакви работи што прават. А вторник и петок ми се смрт-полно е со бабишта и дедовци кои ТРУЈАТ. :(

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Вчера на еден позади мене (старец)му падна тиквата на земја и се тркалаше низ автобусот. Па кај идат луѓево со зелки и тикви во автобус не ми е јасно. А во истиот автобус вчера,, еден тип си седеше пред нас но не на седиштето до прозорот туку другото. И влезе една баба и му рече дечко може да седнам, и типов станува и бабава ставање кесите на едното седиште а седна на неговото место и типот остана збунет. Ни култура ни ништо. Нема врска ако се стари треба култура да се има, а после се жалат зошто не им стануваме. Јас во некои случаеви и за инает не им станувам. Баш заради вакви работи што прават. А вторник и петок ми се смрт-полно е со бабишта и дедовци кои ТРУЈАТ. :(
Па што ќутел? Мене да ми е ќе ја станам сосе ќеси. Порано си преќутував ради култура али сеа ич не ми чуе.

Иначе вчера гужвата неможе да се опише може да се осети само. Кога се отвараше врата ко под преса да бевме.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Па што ќутел? Мене да ми е ќе ја станам сосе ќеси. Порано си преќутував ради култура али сеа ич не ми чуе.

Иначе вчера гужвата неможе да се опише може да се осети само. Кога се отвараше врата ко под преса да бевме.
Е ајде де, јас на негово место да бев ќе и кажев извини али ова не е кај тебе во село, има и други кои сакаат да седнат а не твоите кеси од пазар тука на столче да ми седат. Но таков ни е народот, што да им правиш, посебно на старциве. Јас да сум на местото на Грујо би купил помали автобуси само за пензионери. И така да бидеме сите Хепи.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Што имаш и ти па сеа против за луѓето од село:confused::)
Немам ништо, но ако и се развикам неможам дрољо да и кажам. Сакав да кажам дека ни култура имаат ниту ништо стариве. Извинете ако некој сум навредил. ;)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Денес една бабичка со грицкалица си ги сечкаше ноктите... и онака доле немаше луѓе празно беше и се слушаше секое чкрапање на грицкалицата а тоа иритира многу
Уште да се посерат у сред автобус и све ќе имам видено веќе...

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Денес една бабичка со грицкалица си ги сечкаше ноктите... и онака доле немаше луѓе празно беше и се слушаше секое чкрапање на грицкалицата а тоа иритира многу
Заебаваш... :pos:

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Си имал среќа што не те замолила ти да и ги исечеш зш не гледа добро :pos:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
И најчести случки кои ме нервираат се, кога луѓето спијат по автобусите. :confused:

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
И најчести случки кои ме нервираат се, кога луѓето спијат по автобусите. :confused:
Ова ти нема врска. И јас спијам во бус, ама не од што сакам, оти не ми држи снагата од премора и колку да се трудам да ги држам очите отворени, сами ми паѓаат.

И ко за беља секад заспивам кога ќе седне јака цура до мене. После каков ти е сексуалниот живот... никаков, каков. :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Заебаваш... :pos:
заебаваше она цел пут, звукот ме нервира многу и се најде сабајлечки у автобус некој да го праи тоа, едвај се воздржав да не и се развикам...

Kajgana Shop

На врв Bottom