Па што ќутел? Мене да ми е ќе ја станам сосе ќеси. Порано си преќутував ради култура али сеа ич не ми чуе.Вчера на еден позади мене (старец)му падна тиквата на земја и се тркалаше низ автобусот. Па кај идат луѓево со зелки и тикви во автобус не ми е јасно. А во истиот автобус вчера,, еден тип си седеше пред нас но не на седиштето до прозорот туку другото. И влезе една баба и му рече дечко може да седнам, и типов станува и бабава ставање кесите на едното седиште а седна на неговото место и типот остана збунет. Ни култура ни ништо. Нема врска ако се стари треба култура да се има, а после се жалат зошто не им стануваме. Јас во некои случаеви и за инает не им станувам. Баш заради вакви работи што прават. А вторник и петок ми се смрт-полно е со бабишта и дедовци кои ТРУЈАТ.
Е ајде де, јас на негово место да бев ќе и кажев извини али ова не е кај тебе во село, има и други кои сакаат да седнат а не твоите кеси од пазар тука на столче да ми седат. Но таков ни е народот, што да им правиш, посебно на старциве. Јас да сум на местото на Грујо би купил помали автобуси само за пензионери. И така да бидеме сите Хепи.Па што ќутел? Мене да ми е ќе ја станам сосе ќеси. Порано си преќутував ради култура али сеа ич не ми чуе.
Иначе вчера гужвата неможе да се опише може да се осети само. Кога се отвараше врата ко под преса да бевме.
Што имаш и ти па сеа против за луѓето од селоЕ ајде де, јас на негово место да бев ќе и кажев извини али ова не е кај тебе во село
Немам ништо, но ако и се развикам неможам дрољо да и кажам. Сакав да кажам дека ни култура имаат ниту ништо стариве. Извинете ако некој сум навредил.Што имаш и ти па сеа против за луѓето од село
Заебаваш...Денес една бабичка со грицкалица си ги сечкаше ноктите... и онака доле немаше луѓе празно беше и се слушаше секое чкрапање на грицкалицата а тоа иритира многу
Уште да се посерат у сред автобус и све ќе имам видено веќе...
Си имал среќа што не те замолила ти да и ги исечеш зш не гледа доброДенес една бабичка со грицкалица си ги сечкаше ноктите... и онака доле немаше луѓе празно беше и се слушаше секое чкрапање на грицкалицата а тоа иритира многу
Уште да се посерат у сред автобус и све ќе имам видено веќе...
Ова ти нема врска. И јас спијам во бус, ама не од што сакам, оти не ми држи снагата од премора и колку да се трудам да ги држам очите отворени, сами ми паѓаат.И најчести случки кои ме нервираат се, кога луѓето спијат по автобусите.
заебаваше она цел пут, звукот ме нервира многу и се најде сабајлечки у автобус некој да го праи тоа, едвај се воздржав да не и се развикам...Заебаваш...