Љубовни совети од Стеф

• Креатор на темата Stef Bachatero
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Нешто како ова?

Просветлувачка сеанса?! Пироманијата е забранета со закон не знаеш?
Ако е добар ученик на Стеф, ќе знае дека треба да гледа во чорапи и да се воздржи од вакви испади..... затоа барам некој со просек 10 на неговата љубовна академија.....

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Не зезај, пумата ќе открие сите што имаат и немаат ментални проблеми дека треба да идат кај неа на сеанси, штом отвори психоделична ординација:)
Мене она ако ме запознае директива ќе ме прати во психијатриска установа :icon_mrgr:

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Сите доаѓаме. Таква просветлувачка сеанса не се пропушта.
А можда и ќе ќарам некој добар послушник на Стеф... и ќе си обезбедам емотивно и сексуално задоволство till the end of the time...
Стеф ко ќе зафрчи некој чочек, онака со раскопчана кошуља и флаша у зуби, нема да има цура што нема да се напали. А онда следи мала пауза, па аргентинско танго. Страсно, али со усул.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Мене она ако ме запознае директива ќе ме прати во психијатриска установа :icon_mrgr:
Ете, пак се лажеш......
Не брзај со заклучоци :) Лоша навика е ;)
--- надополнето: Nov 23, 2011 12:56 AM ---
Стеф ко ќе зафрчи некој чочек, онака со раскопчана кошуља и флаша у зуби, нема да има цура што нема да се напали. А онда следи мала пауза, па аргентинско танго. Страсно, али со усул.
Да, знам... ама јас не сум дорасната за гуру како Стеф.
Затоа барам некој ученик, кој сеуште не му е дораснат, но храбро оди по неговите стапки.
Така тој со време ќе се усоврши, а јас ќе научам како да удоволам на секоја негова желба...

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
ццццц, пак се тера сеир .... Али се надевам тапетерот ќе легне нешто утре (со помош на понудените совети) и после ќе се фали по форумов па ќе ви биде криво ;) .......

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
ццццц, пак се тера сеир .... Али се надевам тапетерот ќе легне нешто утре (со помош на понудените совети) и после ќе се фали по форумов па ќе ви биде криво ;) .......
Колкав ти е просекот кај Стеф???
Oh, please hurry, I can't wait anymore!

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Не се разбираме .... Не умеам да читам меѓу редови .... Sorry ;)
Па убаво погоре напишав!!
Ти ги следиш советите на Стеф, според него, колкав ти е просекот?!
Јас барам некој со 10ка просек, зошто кога веќе не можам да го имам Стеф, бар некој сличен на него...

Ама пошто не знаеш да читаш меѓу редови.... далеку си ти од Стефовите знаења за женската психа....

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Јас барам некој со 10ка просек, зошто кога веќе не можам да го имам Стеф, бар некој сличен на него...

Ама пошто не знаеш да читаш меѓу редови.... далеку си ти од Стефовите знаења за женската психа....
Ај па и ти...абе кој со голем просек има потреба од вакви совети? Шом сме тука јасно е колкав ни е просекот.

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665

Други девојки би барале некој со 10ка просек, но ти си контраш така да тебе ти треба некој со 11ка просек :D

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341

хехе .... ја само читам девојче ..... Побарав мислење ќе видиш неколку страници поназад, али тоа е повише да не губам време, за додека се снајдам сам да не ми одлета симпатијата ..... ;) Вака ќе го добијам екстра, гратис, плус и стеф ќе добие частење ако запали советот :D
А за просекот ..... Јас би ти дозволил сама да го прецизираш, после првото кафе со мене :pos:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
хехе .... ја само читам девојче ..... Побарав мислење ќе видиш неколку страници поназад, али тоа е повише да не губам време, за додека се снајдам сам да не ми одлета симпатијата ..... ;) Вака ќе го добијам екстра, гратис, плус и стеф ќе добие частење ако запали советот :D
А за просекот ..... Јас би ти дозволил сама да го прецизираш, после првото кафе со мене :pos:
А, не, доволно ми беа шалабајзери.
Сега прифаќам само некој со добра препорака од Стеф.
Со вакви умилкувања... не се извлекуваш.
--- надополнето: Nov 23, 2011 1:07 AM ---
Други девојки би барале некој со 10ка просек, но ти си контраш така да тебе ти треба некој со 11ка просек :D
Ма мене ми треба првенец на генерација. :)
--- надополнето: Nov 23, 2011 1:08 AM ---
Ај па и ти...абе кој со голем просек има потреба од вакви совети? Шом сме тука јасно е колкав ни е просекот.
Ама Петре, некој асално обучен од Стеф.
Реков јас, ете, некои 80 посто да наликува на него, ќе се задоволам.
Не можам веќе со необучени, љубовно осакатени и сексуално неписмени да си бркам работа....

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
А, не, доволно ми беа шалабајзери.
Сега прифаќам само некој со добра препорака од Стеф.
Со вакви умилкувања... не се извлекуваш.
--- надополнето: Nov 23, 2011 1:07 AM ---

Ма мене ми треба првенец на генерација. :)
Дали според правилата на форумот Шалабајзер е навреда ;) .... Иначе никој не ми го рекол тоа до сеа :) Фала ти .... Ама мислам дека грешиш .... Али гледам импресивна девојка си .... Ќе поработам и ја со Стеф, а кога ќе ја добијам препораката пази сееее:vozbud:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Дали според правилата на форумот Шалабајзер е навреда ;) .... Иначе никој не ми го рекол тоа до сеа :) Фала ти .... Ама мислам дека грешиш .... Али гледам импресивна девојка си .... Ќе поработам и ја со Стеф, а кога ќе ја добијам препораката пази сееее:vozbud:
Јас си го кажав моето. Верувам само и само на препораките на Стеф. Ич не ми е гајле за другите како оценуваат.
Стеф е мојата единствена надеж дека ќе најдам добар маж покрај себе....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom