Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
А у 2009 кога изгубивме од Бешикташ и ЦСКА наеднаш ги задоволувавме кога изигравме после тоа со Милан? :)
.
Да се допрецизирам: Моментално не ги задоволуваме шампионските стандарди! :cenzura:

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Флечер и Керик се преродија, џабе зборите дека лошо изиграле. Играта беше добра а во последниве 6-7 утакмици и најдобра. Се на се немавме среќа.
Сеа на Базел треба да му го наполнат газот :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.065
Поени од реакции
45.860

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да се допрецизирам: Моментално не ги задоволуваме шампионските стандарди! :cenzura:
Добро де, живи биле па видели :) Јас пак мислам дека ќе ги победиме Базел на гости а оваа година и така тешко е за ЛШ освојување со вакви Реал и Барселона, реалност - ПЛ и ФА, англиски дабл ни е доста.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
На резултати.ком се базира според гол разлика табелата. Идете на уефа.ком ќе видете, Бенфика е прва.

Али нема везе, посекако последно коло они ќе тепаат, 2 место не ни бега.

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Ако не приметивте пред да дојде топката кај Џонс помина меѓу нозете на Евра мислам и го удри малце и топката го смени малце правецот на движење и затоа на Џонс топката му отиде во незгоден правец.Не е кој знае каква грешка.

Солидна партија денес од момците фалеше малце среќа во реализацијата и подобрите интервенции во одбраната.

Топката на Керик што му ја даде на Берба но за несреќа во офсајт беше(y)

Член од
18 октомври 2011
Мислења
11
Поени од реакции
2
Se glede gol razlika ..A sega sme 2 na tebelata.. Benfica ima podobra gol razlika.. A i 2 da sme.. Ako sakame da sme sampione .. Mora da gi pobedame site. :D

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ох, мразам вака кога ќе се искомплицираат работите, и наместо во Базел да излеземе со Гибсон и остали, сега треба да играат Руни, Нани, ама тоа е....GGMU !

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Se glede gol razlika ..A sega sme 2 na tebelata.. Benfica ima podobra gol razlika.. A i 2 da sme.. Ako sakame da sme sampione .. Mora da gi pobedame site. :D
Апсолутно... сака повеќе реализација - помалу силење! Сака повеќе ваѓање на игра - помалку жалење ,,они имаа среќа‘‘
Мислам... сакам да бидам реален навивач, а не навивач-навивач (све нај нај(нико нам неможе ништа))

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2012/standings/index.html

Инаку играта беше добра, да не речам одлична во однос на претходните натпревари. Само фали реализација и повеќе ќреирање на шанси. Последните 20те минути речиси 75% топката беше во нас, али се нема идеја, цело време се иде преку крила, преку центаршутеви, а Бербатов осамен помеѓу 3ца на Бенфика тешко дека би дал гол, јес да имаше една одлична шанса ама не ја искористи.

Со Базел ќе биде ептен тешко, мора да се стегне одбраната, тоа е најважно.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.302
Поени од реакции
26.198
Ако некој плука по Џонс со мене ќе си има рбота ќе ја свртиме сигурен сум сега ДИмо барем уште 2 ќе даде :)
Мсилам дека Фил подобро САФ да почне да го игра како деструктивец некако слабо делува како централен дефанзивец
ГОШЕ ЛЕГЕНДО!!!!!!!!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Се надевам не се тепаш сам себе сега... Пошто тој што ќе го плука ќе си има со тебе работа... Барем да не ги пишеше еден по друг постовиве може немаше да приметиме.

Kajgana Shop

На врв Bottom