Факултет за Електротехника и информациски технологии

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
видиш паметна идеја ми дае , као не ми текна порано :drk::drk::drk:
Па попаметна не можев, со оглед на тоа дека не си слушал на часови и не си идел на аудиториски. Мада мање битно ауд. кога Календар ви е професорка, од жената не можеш ни да побараш нешто повеќе за објаснување. Да идеш само кај неа на предавање ќе можеш 6 да извадиш.

Календар и Филиповска ми се хит, цел ден да седам кај нив нема да ми е досадно.

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
знае ли некој програмирање? полагам во сабота незнам ништо.. некој да ми каже некоја тактика како да научам , од кај да научам :icon_lol:
Ти до сабота не можеш да научиш, ти само можеш да набубаш како се решаваат типови на задачи. За да научиш програмирање ти треба прво убаво да си знаеш теоретски како се тоа функционира па после да решаваш задачи.

Член од
11 август 2011
Мислења
266
Поени од реакции
169
Кога сме веќе тука, кажете што учете програмирање, кој јазик и што поточно учите, какви проекти правите и сл.

Член од
18 декември 2007
Мислења
30
Поени од реакции
1
еј ке може некој да ми го прати распоредот по логички кола за лаб вежби пошо сум го изгубил мојот
фала однапред

A

apidrone

Гостин
Кога сме веќе тука, кажете што учете програмирање, кој јазик и што поточно учите, какви проекти правите и сл.
Во прва година се учат С и С++. Понатака само за Јава знам, друго нека каже некој покомпетентен.

Член од
19 октомври 2011
Мислења
296
Поени од реакции
253
Во прва година се учат С и С++. Понатака само за Јава знам, друго нека каже некој покомпетентен.
Понатака се учи Visual C++ и Visual ASP.NET C#, доста јака комбинација од Visual Studio пакетот. Исто и SQL, база на податоци. И да не заборавам HTML, CSS, JavaScript доста јаки работи потребни за веб дизајн. Сепак и до смер си зависи што се изучува. Сумирано, електро ја менува хемисферата на мозокот и создава инженерски мозок. :LOL:

A

apidrone

Гостин
Понатака се учи Visual C++ и Visual ASP.NET C#, доста јака комбинација од Visual Studio пакетот. Исто и SQL, база на податоци. И да не заборавам HTML, CSS, JavaScript доста јаки работи потребни за веб дизајн. Сепак и до смер си зависи што се изучува. Сумирано, електро ја менува хемисферата на мозокот и создава инженерски мозок. :LOL:
Го оставаш мозокот таму 4-5 години, они ти го приклучуваат на компјутери, а за тоа време ти си учиш правен, економски... :D

Член од
17 ноември 2011
Мислења
9
Поени од реакции
1
Се извинувам да ве прашам дали знаете некој што држи приватни часови по прорамирање за прва година? И ако знаете број да ми дадете.. Фала ..

Член од
19 октомври 2011
Мислења
296
Поени од реакции
253
Го оставаш мозокот таму 4-5 години, они ти го приклучуваат на компјутери, а за тоа време ти си учиш правен, економски... :D
За тие 4-5 години учиме све само тоа што ќе ни треба на работа не! :D Ама битно излегуваме како electrical engineers способни да решаваме сложени проблеми и да придонесеме за информатичкиот и електронскиот свет. :LOL: Viva la FEIT. (y) Па ајде и ФИНКИ да го ставиме тука, новороденчето кое многу брзо расне. :ROFLMAO:

Opsessive fangirl

Безнадежен интелектуалец.
Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
Дали некој знае што дава бабата за усниот колоквиум по Математика 1?

Kajgana Shop

На врв Bottom