Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ако некој плука по Џонс со мене ќе си има рбота ќе ја свртиме сигурен сум сега ДИмо барем уште 2 ќе даде :)

A и што одбрани Де Геа ... одбранава ни е тиња без Видич.

Ае па и овие да ти се сневиди у дајверите, мажи сте или што сте, ко Бускетс да го гледам.

Само што сакав да го цитирам ИванЈунајтед и да му кажам ''долга е уткамицата има време'' и даваме гол :DПа се предомислив и пишав ете гооооо :D

Само што сакав да го цитирам ИванЈунајтед и да му кажам ''долга е уткамицата има време'' и даваме гол :DПа се предомислив и пишав ете гооооо :D
Ептен се изнервирав после приманиот гол ... Па у 3' ебаго манчестер јунајтед важи за екипа со една од најјаките одбрани

Џонс е расположен голој да дават, арно ама нек му кажет кој гол е од Бенфика, пак ќе му клаеше гол на Де Геа, збунат е со страните нешто.

Ај сите на Нани и Берба да им клечите ебате глорихантерите.

И на тие што му пцуеја фамилија на Де Геа на почетокот. Го имаме заменикот на Касиљас меѓу стативи и пак не им чини, Стекеленбург требало.

Добро бе зашто го пцуете Џонси?Срцка е :)

Секоја утакмица го величите,една грешка и одма пцуење.Дајте некоја пофалба за Митко (y)

Мсилам дека Фил подобро САФ да почне да го игра како деструктивец некако слабо делува како централен дефанзивец

Бербатов парите назад да му ги побарат на берберот, фризура нокшир

Добро е, се консолидиравме малце после почетокот. Ајде во второ ќе примат уште 2 - 3, осеќам. :icon_lol:

Да да ми го зеде Гоги зборот, се стабилизиравме после голот, само ние напаѓаме и без проблем им ја одземаме топката. Само многу педерски играат, да паднеш при дуел со Фабио и да бараш фаул, ноу комент, близнакот е 20 кила сосе кревет. Па и жолтиот картон на Флечер ако беше заслужен еве на. Ќе падне гол кога тогаш без гајле, битно одговоривме на висина на задачата.

А на Џонс ова, биг дил, со 19 години какви партии пружи, се случува мало невнимание по толку натпревари, плус сигурно умот му е уште во колата :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom