Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Иако јас нема да одам,да не речете после не сме кажале :)
Утре одиме во Тетово, во 10,30 сите на Железничка.
Не се одвојувајте од групата, одиме заедно со Фк Вардар да го "освоиме" Тетово и да се вратиме со 3 бода.
Дискретни Херои 87'!

Од колоквиум директно на железничка ќе биде интерсно гостуваање ова :D

Баш ме интересира во која трибина ќе бидете , на главна сигурно немате шанси , кај трибинита каде Балистите навиваат , сигурно таму...

Од Ренова ќе има 200-300 души , 100 обични нававачи ( на Шкендија :eek: ) кои сакаат да гледаат фудбал , и 100-200 комити , затоа ќе биде интересно :ROFLMAO:

Баш ме интересира во која трибина ќе бидете , на главна сигурно немате шанси , кај трибинита каде Балистите навиваат , сигурно таму...

Од Ренова ќе има 200-300 души , 100 обични нававачи ( на Шкендија :eek: ) кои сакаат да гледаат фудбал , и 100-200 комити , затоа ќе биде интересно :ROFLMAO:
По што заклучи дека ќе биде интересно зошто ренова ке има 200-300 навивачи? кој ја спомна публиката на ренова, верувај има многу подобри причини за ова гостување да биде доста интересно :)

По што заклучи дека ќе биде интересно зошто ренова ке има 200-300 навивачи? кој ја спомна публиката на ренова, верувај има многу подобри причини за ова гостување да биде доста интересно :)

Да бе , сеир ќе има 200 контра 150?? o_O

И кон патот у стадион ПАЗИТЕ.. Можно е некое ИЗНЕНАДУВАЊЕ да има :oops:

И кон патот у стадион ПАЗИТЕ.. Можно е некое ИЗНЕНАДУВАЊЕ да има :oops:
Ајде и вие по толку гостовања наши у Тетово да се осмелите да нападнете.... Ги издаваш другарчињата безврска само и им ја олеснуваш работата на ACAB ....

Ајде и вие по толку гостовања наши у Тетово да се осмелите да нападнете.... Ги издаваш другарчињата безврска само и им ја олеснуваш работата на ACAB ....
На некој толку му сече.Изгледа не може да издржи да не се пофали на форум колку биле опасни...........

Мене овој натпревар ќе ми биде доста интересен зошто крајот на полусезоната привршува ренова успеа да ни земе бод во Скопје ќе биде интересно како ќе се справиме во Тетово како ќе изгледа бодовната разлика на крајот од полусезоната, за тие 100 навивачи на ренова баш ме заболе иако ништо чудно да има некои ученици како на натпреварите на Тетекс кога ги игра дома:D

И едно знам , жива глава нема да спасат вашите играчи утре. ( Дознаав вечерва ) НЕ ЗНАМ КОЛКУ Е ТОЧНА )

Утакмицата мора да заврши со победа на Ренова , победа на вардар од овде ви викаам ЗАБОРАВАЈТЕ.. надевајте на само 1 бод.

И едно знам , жива глава нема да спасат вашите играчи утре. ( Дознаав вечерва ) НЕ ЗНАМ КОЛКУ Е ТОЧНА )

Утакмицата мора да заврши со победа на Ренова , победа на вардар од овде ви викаам ЗАБОРАВАЈТЕ.. надевајте на само 1 бод.
Колку си за грев то чудо нешто, како и твојте другарчина на форумов шо го дркаја на почеток од сезона дека Шкендија вака Шкендија ,така сеа гледам им ја препуштате титулата на Вардар хаха аххахах , па сеа и со закани почнавте, е*аве гниди е*аве само со закани знајте друго ништо , за вас не фудбал , туку ринг гладијаторски да се истребите еден по еден сите

Па вардар ќе биде шампион , нормално премиерот , и градоначалнкиот на скопје го подржуваат на големо .

Вие реално треба да бевте 2 лигаши , али тоа е , после викајте ффм мафија ...

Али , го чекам натпреварот Шкендија-вардар ТАМУ ЌЕ ВЕ ГЛЕДАМЕ... КОЛЕЊЕЕЕЕЕЕЕ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom