Ќе ми каже ли пријателов за кого мисли дека копираме!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кореографија на шверцери каде што имаат парола unstoppables...Ќе ми каже ли пријателов за кого мисли дека копираме!?
По што заклучи дека ќе биде интересно зошто ренова ке има 200-300 навивачи? кој ја спомна публиката на ренова, верувај има многу подобри причини за ова гостување да биде доста интересноБаш ме интересира во која трибина ќе бидете , на главна сигурно немате шанси , кај трибинита каде Балистите навиваат , сигурно таму...
Од Ренова ќе има 200-300 души , 100 обични нававачи ( на Шкендија) кои сакаат да гледаат фудбал , и 100-200 комити , затоа ќе биде интересно
![]()
По што заклучи дека ќе биде интересно зошто ренова ке има 200-300 навивачи? кој ја спомна публиката на ренова, верувај има многу подобри причини за ова гостување да биде доста интересно![]()
Ајде и вие по толку гостовања наши у Тетово да се осмелите да нападнете.... Ги издаваш другарчињата безврска само и им ја олеснуваш работата на ACAB ....И кон патот у стадион ПАЗИТЕ.. Можно е некое ИЗНЕНАДУВАЊЕ да има![]()
На некој толку му сече.Изгледа не може да издржи да не се пофали на форум колку биле опасни...........Ајде и вие по толку гостовања наши у Тетово да се осмелите да нападнете.... Ги издаваш другарчињата безврска само и им ја олеснуваш работата на ACAB ....
Колку си за грев то чудо нешто, како и твојте другарчина на форумов шо го дркаја на почеток од сезона дека Шкендија вака Шкендија ,така сеа гледам им ја препуштате титулата на Вардар хаха аххахах , па сеа и со закани почнавте, е*аве гниди е*аве само со закани знајте друго ништо , за вас не фудбал , туку ринг гладијаторски да се истребите еден по еден ситеИ едно знам , жива глава нема да спасат вашите играчи утре. ( Дознаав вечерва ) НЕ ЗНАМ КОЛКУ Е ТОЧНА )
Утакмицата мора да заврши со победа на Ренова , победа на вардар од овде ви викаам ЗАБОРАВАЈТЕ.. надевајте на само 1 бод.