Така е ова Red Alert ебаго, чекај да наполни и им ја бапкам нуклеарката одма, овие медиумите поарно нека одат во запад, слушам прее вести, светот е обединет против Иран, кој обединет бе мори офцо една, Русија, Кина, Германија, се за напад на Иран? Македонија можи ќе нуклеаризира и Србија против Иран, Кој знае дали има нуклеарно оружје Иран. Ахмадинеџат вели тоа е за цивилна употреба, Западот вика не е, сите им веруваат на САД, тие кои се заслужни што пола свет е во војна, Зошто ако толку им пречи Иран на Израел не го нападни сам, ебаве Евреи ебаве, во иднина само пазете да не речат дека Македонија е сумлива и можно е да прави нуклеарно оружје. Не сум на никоја страна само ќе ви кажам дека на ЗАПАДОТ им верувате премногу - ПРЕМНОГУ слепо.
Слушајте ми го зборот, нема да има никаков напад никаде ни во Иран ни во Сирија, Русија си продолжува со испорака на оружје ко Сирија со полно темпо, ако во иднина Русија не земе рекет од Сад и не престане со испорака на оружје кон Сирија според договорено, војна нема да има.Иран прв нема да биде нападнат. Едноставно некогаш ми паѓа жал за тие земји кој се вечно во војна и на кои им се изгубени генерации-генерации деца заради Нафта, Опиум, Пари, Продажба на оружје од земји на кои главен основ на обрт на пари им е ставање луѓе вгроб. Ако сакаат да покажат демократија како се носи, нека покажат и помогнат на првите соседи во Мексико и да им донесат таму мир затоа што стварно мафијата си ја зеде државата таму.