Како викаат и солта е блага кога е гага. Остај тоа за еден појадок на мост се тепаат две години по ред, па за Евровизија нема да се тепаат.Се потепа да пее на Евровизија.
А тебе ти е секси она !? О.оМојата цел беше реплика на сите тие коментари дека не била доволно секси и слично...
Ти слободно плукај си по неа, јас не ти реков да не плукаш. Во оваа држава секој по секого плука, така да не ме чуди ништо веќе.
Е да ми извиниш, ама дечкото од Некст Тајм има ОДЛИЧЕН вокал и прекрасно испеа кога беа они претставници. Ај Влатко да речеш дека нема глас, ама дечкото од НЕКСТ ТАЈМ? Ако објективно посматраш, нема да го кажеш ова што сега го кажа.Тука си МНОГУ во право.
--- надополнето: Nov 19, 2011 8:16 PM ---
И подобро е што вака се бира пеач/песна за Евровизија, а не Влатче, Некст Тајм и компанија ќе ги гледаме што врска немаат од пеење и секоја година не посрамотуваат.
Ти стварно не си ме разбрал ништо од тоа што пишавА тебе ти е секси она !? О.о
Инаку, кога можат „ѕвезди“ да плукаат по својот народ, па после да се прават на Тошо и да сакаат да го претставуваат истиот тој народ на некоја манифестација, тогаш за „проста раја“ како мене, „плукањето“ е неминовно.
Со други зборови, кога ти (не мислам конкретно на тебе) како јавна личност ќе се дрзнеж да ме отераш во три, тогаш јас (чиј што углед не е битен за јавноста) ќе те отерам во четири.
Е ако беше ОДЛИЧЕН вокал во финале ќе влезеше.Е да ми извиниш, ама дечкото од Некст Тајм има ОДЛИЧЕН вокал и прекрасно испеа кога беа они претставници. Ај Влатко да речеш дека нема глас, ама дечкото од НЕКСТ ТАЈМ? Ако објективно посматраш, нема да го кажеш ова што сега го кажа.
Инаку нека и е со среќа! Одличен вокал.
Не победуваат секогаш згодни фаци, ама тоа е плус кога немаш добар „грб“, а за земја која настапува под ИМЕ ТОЛКУ ГОЛЕМО ШТО ГО СОБИРА ВО ОВОЈ ПРОСТОР тоа и те како е потребно.Ти стварно не си ме разбрал ништо од тоа што пишав
Ги дадов браќата Олсен за пример дека не секогаш hot dance и разголени згодни тела победуваат. Значи убаво прочитај, размисли, па натегај се со мене дали е вака или онака.
Врска нема муабетот, кога настапуваа они правилата беа веќе сменети и последниот што влага во финале го бира жирито, а не публиката. Инаку они си биле 10ти по правило. Со тие правила никој од претходните наши претставници што влезе во финале немаше да влезе затоа што сите беа 10ти од телеволтингот, а со новите правила тие не влегуваат, туку жирито бира. И нема врска вокалот со ништо. Сакис нема никаков вокал, ама баш никаков па чак што више и трето место зема. Пред 10 години транвестит тепаше. Евровизија била репер за вокал, Бог да чува. Влагањето во финале нема никаква врска со тоа каков е вокалот на пејачот. Тука други фактори има.Е ако беше ОДЛИЧЕН вокал во финале ќе влезеше.
Сакис подобро пее од цела наша естрада.Врска нема муабетот, кога настапуваа они правилата беа веќе сменети и последниот што влага во финале го бира жирито, а не публиката. Инаку они си биле 10ти по правило. Со тие правила никој од претходните наши претставници што влезе во финале немаше да влезе затоа што сите беа 10ти од телеволтингот, а со новите правила тие не влегуваат, туку жирито бира. И нема врска вокалот со ништо. Сакис нема никаков вокал, ама баш никаков па чак што више и трето место зема. Пред 10 години транвестит тепаше. Евровизија била репер за вокал, Бог да чува. Влагањето во финале нема никаква врска со тоа каков е вокалот на пејачот. Тука други фактори има.
Заљубена сум била во Некст Тајм!Сакис подобро пее од цела наша естрада.
Како прво не се разбираш толку од музика, заљубена си во Некст Тајм, и според тебе на нашава естрада најдобри се. Нема врска ТВОЈОТ муабет. Толку од мене за Н.Т (има друга тема, створена од мене за нашава естрада па дојди таму, да се разјасниме). ...да се фокусираме на темава за Калиопи.