Се читаш ти или слабо?И што ако доминиравте кога губевте 2-1 и се извадивте во последните минути по кикс на одбранбен играч на Билбао,така да ти не треси глупости.
Глуп трет гол примија. Ќе беше подруго ако не го примеа тој трет гол.Тоа е тоа, толку им се можностите на Леванте, пред се одбраната им е катастрофа... Сеа ќе се стационираат у златната средина од табелата и ќе тераат таму...
Поради ова:зошто е прекинат натпреварот помеѓу Гранада и Малорка?
Појќе од пола тим на Реал добија глупи жолти картони, зошто дел од играчите на Валенсија мислеа дека се во Холивуд, а не на фудбалски терен. Изгледа учеле од некој друг и пробаа на тој начин да им се олесни патот до нерешено/победа, ама ипак не го добија тоа. На секој контакт се виткаа како да ги погодил некој со камењ во глава. Па поради тоа, Реал беше приморан да не ја играта која ја игра сезонава, пресинг врз сите играчи. Затоа и се повлече, а Валенсија позната по нивната брза и течна игра си ги искористи шансете.Се читаш ти или слабо?
Вадење е да се спакуваш во својот шеснаесетник и едвај да чекаш да заврши утакмицата,а да доминираш цела утакмица е немање среќа а не вадење,разграничи ги тие две работи.
Доминиравте,немавте среќа,резултатот беше во полза на Билбао но сепак се извадивте во последните минути и неможиш да ме убедиш дека беше поинаку.Се читаш ти или слабо?
Вадење е да се спакуваш во својот шеснаесетник и едвај да чекаш да заврши утакмицата,а да доминираш цела утакмица е немање среќа а не вадење,разграничи ги тие две работи.
Да де, али со Билбао е друг проблемот, кај нив играат само играчи кои се по потекло баскијци. Затоа и ретко си ги продаваат играчите, ете ги сега Љоренте и Хави Мартинез се топ играчи кои би можеле да играат во секој силен тим во Европа, Муниан им е невиден талент, али оди купи им ги.. Ете и на Менаџер играј со Атлетик Билбао ти дава да преговараш само со баскијци.Па и време беше...секогаш постоеле такви тимови во фудбалски свет..(Јувентус,Ливерпул...)..како и во другите спортови на пример во НБА( Бостон Селтикс).. итн....
Кога играв на менаџерот уште кога бев основно онака случајно почнав сезона со Билбао и кога отидов на траснфер маркетот не ми излегуваа посакуваните играчи туку се појавуваа играчи од Сосиедат и некои распуштени шпанци по клубовите низ Шпанија..јас тогаш дете не знаев дека таква му била политиката на клубот и се чудев зошто неможев да купувам други играчи..дека спомна менаџер ме потсети затоа го пишав оваДа де, али со Билбао е друг проблемот, кај нив играат само играчи кои се по потекло баскијци. Затоа и ретко си ги продаваат играчите, ете ги сега Љоренте и Хави Мартинез се топ играчи кои би можеле да играат во секој силен тим во Европа, Муниан им е невиден талент, али оди купи им ги.. Ете и на Менаџер играј со Атлетик Билбао ти дава да преговараш само со баскијци.