Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Браво за Фемили, какво навивачње :O :O .... И Ацо се повеќе ме разочарува, незнам што е со човекот.

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Сега се враќам од утакмица, се разбира без глас... Неможам да зборам засипнат сум, ќе пишам импресии покасно :P

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Браво за Фемили, какво навивачње :O :O .... И Ацо се повеќе ме разочарува, незнам што е со човекот.
Family како и секогаш брилијантни, реков дека се број еден, се виде зошто. Што се однесува до натпреварот слободно може да кажам Ацо нека се оди, ама нека ги земе со него и странските засилувања кои лично ги гледал, освен Далман. Па добро бе, што треба да направи Мијајловиќ за да седи на клупа, само слободни дава, промаши чисто положување за +5 на 40 секунди до крај. Разочаран сум од бековите и реализацијата од поле.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
1.СВИЊА ГЛУПА Е, кога дојде на почеток мислев ќе нема проблеми со вакви екипи што се палат само против МЗТ а он што прави...
2.Го играше Гајдаџиев повреден, детето одвај одеше и нормално смрдлено Горјан го напуни.
--- надополнето: Nov 20, 2011 9:21 PM ---
Family како и секогаш брилијантни, реков дека се број еден, се виде зошто. Што се однесува до натпреварот слободно може да кажам Ацо нека се оди, ама нека ги земе со него и странските засилувања кои лично ги гледал, освен Далман. Па добро бе, што треба да направи Мијајловиќ за да седи на клупа, само слободни дава, промаши чисто положување за +5 на 40 секунди до крај. Разочаран сум од бековите и реализацијата од поле.
5/30 за 3 поена имаа.
Па да му ебам мајката ај да речеме дека преку човек дека ги фрлаат али они САМИ СЕ БЕ САМИ, чисти шутеви ! :tapp:
Мијајлович НЕМА СРЕЌА само тоа ќе кажам за него, а и Огнен како него. ццц

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
5/30 за 3 поена имаа.
Па да му ебам мајката ај да речеме дека преку човек дека ги фрлаат али они САМИ СЕ БЕ САМИ, чисти шутеви ! :tapp:
Мијајлович НЕМА СРЕЌА само тоа ќе кажам за него, а и Огнен како него. ццц
Ама не може да немаат среќа неколку натпревари по ред. Види му ја статистика на Мијајловиќ на минатата утакмица и ќе ти биде јасно. Инаку последниот тајм аут не знам Тодоров што им кажа, таков напад ни во маалска кошарка не се прави.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Ама не може да немаат среќа неколку натпревари по ред. Види му ја статистика на Мијајловиќ на минатата утакмица и ќе ти биде јасно. Инаку последниот тајм аут не знам Тодоров што им кажа, таков напад ни во маалска кошарка не се прави.
Се додека игра со Огнен во иста петорка ќе има очајна статистика, не може човекот у Словенија да гази прв асистент да биде а во Македонија дупка. Човекот си е плеј а не Тодоров да ми ги игра Огнен 1 а овој 2.
Мијајлович пред да се повреди иначе го барале Барселона.
А за Тодоров и неговата ебена акција докажа колку има знаење, а и МЗТ цел пресврт што го направи го направија самите играчи а не он. Затоа очекувам во наредниве денови Боби Митев да седне таму и да тргне работата како што треба.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе странциве на Мзт се добри играчи, се гледа тоа ... Неможеш тие на Работнички да ги споредиш со нив, ама незнам како у грч играат.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Нормално ќе изгледаат дека се лоши ради свињана дебела.

Член од
9 октомври 2011
Мислења
14
Поени од реакции
11
Ех ацо ацо, бегај оди си додека е време милум, ко прво несмееше да дозволи толкаво водство па да се брка цело полувреме , и тоа со се стигна заслуга на играчите,ајде се престигна кај ти беше завршната акција?? брака навивање 10+ за сите! П.С БОБИ МИТЕВ

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Кога ќе игра србинот што викате дека е пропалица на позицијата ЕДЕН ( 1 ) а не ДВА (2), и без Огнен во иста петорка тогаш може да процените и да кажете што играч е, а не утнал положување или имал 2 лоши утакмици и готово врска нема. Дамјан што утна со Русите треба да го распнеме на плоштад, очаен е ако идеме по таа логика.

Kajgana Shop

На врв Bottom