- Член од
- 5 август 2011
- Мислења
- 210
- Поени од реакции
- 389
Имаш погрешно инфо, ќе игра утре Никола!Гледам никој не спомна, Гајдаџиев е повреден и утре нема да настапи така да Цого ќе владее на паркетот.
Имаш погрешно инфо, ќе игра утре Никола!Гледам никој не спомна, Гајдаџиев е повреден и утре нема да настапи така да Цого ќе владее на паркетот.
Инфото му е точно, повреден десен скочен зглоб.Имаш погрешно инфо, ќе игра утре Никола!
Family како и секогаш брилијантни, реков дека се број еден, се виде зошто. Што се однесува до натпреварот слободно може да кажам Ацо нека се оди, ама нека ги земе со него и странските засилувања кои лично ги гледал, освен Далман. Па добро бе, што треба да направи Мијајловиќ за да седи на клупа, само слободни дава, промаши чисто положување за +5 на 40 секунди до крај. Разочаран сум од бековите и реализацијата од поле.Браво за Фемили, какво навивачње :O :O .... И Ацо се повеќе ме разочарува, незнам што е со човекот.
1.СВИЊА ГЛУПА Е, кога дојде на почеток мислев ќе нема проблеми со вакви екипи што се палат само против МЗТ а он што прави...Браво за Фемили, какво навивачње :O :O .... И Ацо се повеќе ме разочарува, незнам што е со човекот.
5/30 за 3 поена имаа.Family како и секогаш брилијантни, реков дека се број еден, се виде зошто. Што се однесува до натпреварот слободно може да кажам Ацо нека се оди, ама нека ги земе со него и странските засилувања кои лично ги гледал, освен Далман. Па добро бе, што треба да направи Мијајловиќ за да седи на клупа, само слободни дава, промаши чисто положување за +5 на 40 секунди до крај. Разочаран сум од бековите и реализацијата од поле.
Ама не може да немаат среќа неколку натпревари по ред. Види му ја статистика на Мијајловиќ на минатата утакмица и ќе ти биде јасно. Инаку последниот тајм аут не знам Тодоров што им кажа, таков напад ни во маалска кошарка не се прави.5/30 за 3 поена имаа.
Па да му ебам мајката ај да речеме дека преку човек дека ги фрлаат али они САМИ СЕ БЕ САМИ, чисти шутеви !
Мијајлович НЕМА СРЕЌА само тоа ќе кажам за него, а и Огнен како него. ццц
Се додека игра со Огнен во иста петорка ќе има очајна статистика, не може човекот у Словенија да гази прв асистент да биде а во Македонија дупка. Човекот си е плеј а не Тодоров да ми ги игра Огнен 1 а овој 2.Ама не може да немаат среќа неколку натпревари по ред. Види му ја статистика на Мијајловиќ на минатата утакмица и ќе ти биде јасно. Инаку последниот тајм аут не знам Тодоров што им кажа, таков напад ни во маалска кошарка не се прави.