Во понеделник најверојатно, така рече професорот.makro rezultatii ?
Ќе може да се оди на втор но да ги надополниш изгубените бодовиZdravo, dali kaza nesto upravuvacko smetkovodstvo za spustanje na granica, pri bidejki ima mnogu padnati, i dali tie sto ne go polizile kolokviumot so 50 odat na cel ispit, a ako moze nekoj da kaze kakov e ispitot.Pozdrav.
Праксата не е задолжителна, дури од другата година ќе биде воведена задолжителна пракса...сега доброволно си е тоаmoze nekoj da mi kaze dali praksata e zadolzitelna i dali i kade ima informacii za toa ...txn
Нема стручен труд колешке по Макроекономија... така кажа професорот на предавање , и рече како замена на стручниот труд се прашањата што ги даваИма кажано нешто проф. по макроекономија за стручен труд, или некој колега од лани што правел да сподели како било?
А јас си рачунав една повисока оцена.. А за прашањата, од колку теми ги имаш толку поени плус ќе ти даде или? Фала колегаНема стручен труд колешке по Макроекономија... така кажа професорот на предавање , и рече како замена на стручниот труд се прашањата што ги дава
Е и јас си рачунав ама ништо по еден поен носат тие нели , ..колку имаш , толку и поени ќе си добиеш.А јас си рачунав една повисока оцена.. А за прашањата, од колку теми ги имаш толку поени плус ќе ти даде или? Фала колега
Па да ти кажам потежок е ама не е многу различен од првиот, е сега ова ти е според моја проценка како беше лани, и еден совет од мене повеќе фокусирај се на набројуванките од корпоративно, последната тема, лани имаше многу прашања од таму.А може ли мене некој да ми каже за Менаџмент, многу ли е потежок, вториот колоквиум од првиот? Имаме мн помалку време за учење на 20ти е веќе колоквиумот, паника ме фаќа, а ако е потежок од првиот јас незз што да кажам со оглед на тоа што во втората група кај мене беа НАЈЗАЗБУТАНИТЕ набројуванки, од истражувања од безвезни работи сосема. Ај ве молам некој со искуство?Тенкс однапред
одма после колоквиум на прв час професорот рече дека ќе пушти некои колеги кои беа присутни на предавањето (а бевме макс. 15 луѓе), као демек награда за присуството (кое е инаку катастрофа) од тој час, не' прочита кои сме и забележа во списокот. (инаку јас си бев на предавање чисто од респект спрема Блажо xD)Добро никој не знае за МСС дали може условно да се оди на втор,со надополнување или сл...