leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
И тебе ти е поубава Поштата?!
Не бе капијата е поубава.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И тебе ти е поубава Поштата?!
Не бе капијата е поубава.
Дефинитивно.
По дефинитивно здравје.
Да ама тие во Европа кога се градени, а овие сега-нема врска. Земјотресот однел 90% од културното наследство на Скопје, и потоа бил напраен модернистички проект на кој работеле светски архитекти, а она денеска како што го знаеме Скопје е дело на самиот народ и власта кој немале закон асален па секој и градел како сака, и денеска има проблеми.
Овие социјалистичкиве градби скоро сите се исто грди, тешко е да се издвои еден објект, но за мене е најгрда зградата на НРБМ. Најмногу затоа што е огромна и е на сред фреквентно место, онака ачик се гледа, додека другиве се колку толку задскриени. Железничката станица може лесно да се опраи, но за тоа треба бааги средства, а овие останативе плачат за рушење.
Од СК-14та убедливо најгрдо нешто е капијата, единствена партија што може да ме натера да излезам на избори за да гласам е онаа што во програмата ќе и пишува дека ќе го срамни со земја тој кич невиден.
Да, пошто политичарите се познати по тоа што се држат до ветувањата и програмитеОд СК-14та убедливо најгрдо нешто е капијата, единствена партија што може да ме натера да излезам на избори за да гласам е онаа што во програмата ќе и пишува дека ќе го срамни со земја тој кич невиден.
Да, пошто политичарите се познати по тоа што се држат до ветувањата и програмите![]()
Не, пошто воопшто не ме интересираат политика, избори, партии .... , но толку ми е грда оваа капија што може да ме натера да искочам и да гласам за тој што ќе вети дека ќе ја сруши. А, дали ќе го остварат тоа е друг муабет.Да, пошто политичарите се познати по тоа што се држат до ветувањата и програмите![]()
а театарот ?Се од Скопје 2014, освен новата филхармонија
Театарот е ок, само не знам колку му е местото во вакво опкружување