Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Ништо бе, чист пенал не судеа за Реал во 95та, оштетен Реал како и секогаш !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Леле стварно ?:place:

1. Kолку што добро ме служат очиве ја не гледам игра со рака, ако не да идам на очно :eek:
2. Вие ли сте нашле да зборите за судиски одлуки?!?!!!!

maramici_72%20copy.jpg
Вие ќе ги користете кога најмалку ќе очекувате, кога боли најмногу !!!!!!!

7 жолти? :pos: Добро е, кај и да е, си се враќаат на корените, мешаница од карате клуб и зоолошка градина.

При шутот се гледа дека Солдадо е на гол линијта.Дали е тоа офсајд?

Во првите 20ина минути на натпреварот, 2та офсајда кои им ги судеа на напаѓачите на Валенсија..... :pos: нема потреба да ја довршувам реченицата.

И јас мислам дека со гради ја удри, не играше со рака. Сеа квалитетот на видеото не е баш баш ама мислам дека во право беше судијата.

7 жолти? :pos: Добро е, кај и да е, си се враќаат на корените, мешаница од карате клуб и зоолошка градина.
Абе вие зборите за мешаница .. не знам да се смеам или да плачам кај вас и Валдес доаѓа,па се зачести сега и доаѓањето на пинто во притискање врз арбитрот :)

И јас мислам дека со гради ја удри, не играше со рака. Сеа квалитетот на видеото не е баш баш ама мислам дека во право беше судијата.
Со двете раце ја фати и ја исфрли во корнер :pos:

Абе вие зборите за мешаница .. не знам да се смеам или да плачам кај вас и Валдес доаѓа,па се зачести сега и доаѓањето на пинто во притискање врз арбитрот :)

Пинто е лек за Пепе .... Еднаш да го начека, овој ќе плати за цела животинска кариера ...

Со двете раце ја фати и ја исфрли во корнер :pos:

Не знам зошто жалење, ако добро памтам на почетокот од сезоната и Бускетс спечи шут кон гол со рака и не доби ни црвен ни пенал имаше. Така беше?
Двете страни немаат право на приговор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom