Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.076
Поени од реакции
74.805
Убав меч изигра Реал, особено беа добри во првиот дел. Во второво полувреме маста ви ја извадија, и да немавте малку повеќе среќа, тешко дека ќе стигневте до големава победа. Солдадо играње у пм :eek:
Мило ми е што ги плесбавте пошто ми се една од поомразени екипи, ама како изиграа пожртвувано на крајов заслужија да дојдат до еден поен. Јас мислам дека ги украдоа на крај судииве. Ќе покаже видеото. Игуаин се фрли е сега дали ја мавна со гради топката или со рака (мене второво ми е поочигледно) ќе видиме потоа. Имавте среќа и претходно кога стегнаа пречка :D
Нвм.... Реал се поправил бајаги годинава. Или поубаво кажано Барса не е баш во елемент:D Дербито ќе биде одлично, и за прв пат после неколку години очекувам Реал да победи.
--- надополнето: 20 ноември 2011 во 00:05 ---
Ве спаси владата. Ај мрш
Затоа ќе ти се влажнат гаќичките кога во лето ќе доаѓаш за Европските мечеви.

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Убав меч изигра Реал, особено беа добри во првиот дел. Во второво полувреме маста ви ја извадија, и да немавте малку повеќе среќа, тешко дека ќе стигневте до големава победа. Солдадо играње у пм :eek:
Мило ми е што ги плесбавте пошто ми се една од поомразени екипи, ама како изиграа пожртвувано на крајов заслужија да дојдат до еден поен. Јас мислам дека ги украдоа на крај судииве. Ќе покаже видеото. Игуаин се фрли е сега дали ја мавна со гради топката или со рака (мене второво ми е поочигледно) ќе видиме потоа. Имавте среќа и претходно кога стегнаа пречка :D
Нвм.... Реал се поправил бајаги годинава. Или поубаво кажано Барса не е баш во елемент:D Дербито ќе биде одлично, и за прв пат после неколку години очекувам Реал да победи.
--- надополнето: 20 ноември 2011 во 00:05 ---

Затоа ќе ти се влажнат гаќичките кога во лето ќе доаѓаш за Европските мечеви.
Сајбер,имаше игра со рака,ама првин изигра со горниот дел од стомакот(или со градите во некој случај),па потоа со рака.НАродски кажано,то се викат НАБИЕНА,не е директно удрена во рака,туку поради менвење на правец.И во 99,9 % случаеви од ситуациите не се судит ,па така и сега. :)

A

apidrone

Гостин
Сабер жити се не тролај, не не спасија судиите, франковистите не спасија.. или можеби судиите се франковисти. Пошо нали ние без гранде Франко не знаеме за победа. :tapp:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.076
Поени од реакции
74.805
Сајбер,имаше игра со рака,ама првин изигра со горниот дел од стомакот(или со градите во некој случај),па потоа со рака.НАродски кажано,то се викат НАБИЕНА,не е директно удрена во рака,туку поради менвење на правец.И во 99,9 % случаеви од ситуациите не се судит ,па така и сега. :)
Могуче е не викам не. Прво му мавна изгледа во гради па во рака. Нема некоја снимка од подобар агол, вака од позади воопшто не се гледа. И да е како што викаш, можеби не се суди, ама сигурно не во ситуација кога топката ќе завршеше во гол. Сакајќи или не, топката не влезе во гол ради раката на Игуаин. Таквите ситуации се пенал.
Нема везе, не ми беше поентата да се расправам. Личеше на пенал, за мечот пообјаснив погоре :D

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.914
Поени од реакции
30.890
Озил на крило повеќе не...не дека нема да одигра добро али чувствувам како таа линијата многу да му пречи, ограничен е да додава само на една страна, подруго е кога си игра во средина си има прегледност на целиот терен и проигрува и лево и десно. Ако веќе треба некој да игра крило нека игра Каљехон.

ПС. Не беше рака се гледа убаво дека по гради го удира топката.
Али на некој му одговара да биде рака па да си има причина за крекање.
На крај краева и да беше рака тоа е, помина, нема враќање, 3 бода на нашето конто.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Што се крена толкава узбуна за натпревар со пациентиве бе, не гледавте дека кога и да посаквме можевме гол да дадеме, заслужено си тепавме а рака беше исто колку што беше излезена надвор топката за вториот гол на Валенсија.Ајде мрш сега.

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Могуче е не викам не. Прво му мавна изгледа во гради па во рака. Нема некоја снимка од подобар агол, вака од позади воопшто не се гледа. И да е како што викаш, можеби не се суди, ама сигурно не во ситуација кога топката ќе завршеше во гол. Сакајќи или не, топката не влезе во гол ради раката на Игуаин. Таквите ситуации се пенал.
Нема везе, не ми беше поентата да се расправам. Личеше на пенал, за мечот пообјаснив погоре :D
Али земајки во предвид дека Игуаин беше турнат на земја во турканицата,и не е Супермен ,па да летнит,испашат дека е неприродна позиција ;)
И уживај,си даде твое мислење,сам погоре кажа дека ти е мили шо победифме,така да незнам овие шо скокнаја останативе да те карет :)

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Фала мн реал и посебен поздрав до бензема ми спаси 5000 :)

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Хах, што ми фали на мене?:)
Јас си пишав нормален пост во темата, со мое мислење, ти се нафрлаш и го мешаш Вардар кој нема врска со муабетот. Притоа тераш муабет за кој воопшто не си запознаен, и на крај ми викаш дека за мене си бил професор во област со која се занимавам бар 4-5 саати во денот, а чудно кога се праеле муабети од тие теми никогаш не си кажал ни збор;)
Многу си тврдоглав, што си имаш замислено никој неможе да те разубеди (без навреда). Ти имам кажано и претходно немам сили да се убедувам со тебе, враќаш за 3 секунди на секој пост, со 10 изнапишани реда. Мене побавно ми иде пишувањето :)

Во врска со темата и со тоа што ја започнавме "караницава" ете гледаш дека не не спасиле судиите туку била чиста игра.
Поздрав, немам намера веќе да ти враќам во врска со темава

Иначе честито победа, претешко издвојувана. Вака се освојува титула. Стварно незнам зашто толку педерски го почнавме второ и сами се доведовме во ваква ситуација да се тресеме до последен момент.
И кој му кур бизнис на Солдадо бе, до вчера си го сакав назад детево али какво копиле станало му посакувам овие да му бидат последни голови во кариерата

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Колку толку се гледа на клипот дека топката ја одби со гради :)

Kajgana Shop

На врв Bottom