Затоа ќе ти се влажнат гаќичките кога во лето ќе доаѓаш за Европските мечеви.Ве спаси владата. Ај мрш
Сајбер,имаше игра со рака,ама првин изигра со горниот дел од стомакот(или со градите во некој случај),па потоа со рака.НАродски кажано,то се викат НАБИЕНА,не е директно удрена во рака,туку поради менвење на правец.И во 99,9 % случаеви од ситуациите не се судит ,па така и сега.Убав меч изигра Реал, особено беа добри во првиот дел. Во второво полувреме маста ви ја извадија, и да немавте малку повеќе среќа, тешко дека ќе стигневте до големава победа. Солдадо играње у пм
Мило ми е што ги плесбавте пошто ми се една од поомразени екипи, ама како изиграа пожртвувано на крајов заслужија да дојдат до еден поен. Јас мислам дека ги украдоа на крај судииве. Ќе покаже видеото. Игуаин се фрли е сега дали ја мавна со гради топката или со рака (мене второво ми е поочигледно) ќе видиме потоа. Имавте среќа и претходно кога стегнаа пречка
Нвм.... Реал се поправил бајаги годинава. Или поубаво кажано Барса не е баш во елементДербито ќе биде одлично, и за прв пат после неколку години очекувам Реал да победи.
--- надополнето: 20 ноември 2011 во 00:05 ---
Затоа ќе ти се влажнат гаќичките кога во лето ќе доаѓаш за Европските мечеви.
Могуче е не викам не. Прво му мавна изгледа во гради па во рака. Нема некоја снимка од подобар агол, вака од позади воопшто не се гледа. И да е како што викаш, можеби не се суди, ама сигурно не во ситуација кога топката ќе завршеше во гол. Сакајќи или не, топката не влезе во гол ради раката на Игуаин. Таквите ситуации се пенал.Сајбер,имаше игра со рака,ама првин изигра со горниот дел од стомакот(или со градите во некој случај),па потоа со рака.НАродски кажано,то се викат НАБИЕНА,не е директно удрена во рака,туку поради менвење на правец.И во 99,9 % случаеви од ситуациите не се судит ,па така и сега.![]()
Али земајки во предвид дека Игуаин беше турнат на земја во турканицата,и не е Супермен ,па да летнит,испашат дека е неприродна позицијаМогуче е не викам не. Прво му мавна изгледа во гради па во рака. Нема некоја снимка од подобар агол, вака од позади воопшто не се гледа. И да е како што викаш, можеби не се суди, ама сигурно не во ситуација кога топката ќе завршеше во гол. Сакајќи или не, топката не влезе во гол ради раката на Игуаин. Таквите ситуации се пенал.
Нема везе, не ми беше поентата да се расправам. Личеше на пенал, за мечот пообјаснив погоре![]()
Зш бе Бензема,не ѓи даде тој сите гола,хехеФала мн реал и посебен поздрав до бензема ми спаси 5000![]()
Не е работата само у давање голови треба и да бидеш на вистинско место у вистинско времеЗш бе Бензема,не ѓи даде тој сите гола,хехе![]()
Многу си тврдоглав, што си имаш замислено никој неможе да те разубеди (без навреда). Ти имам кажано и претходно немам сили да се убедувам со тебе, враќаш за 3 секунди на секој пост, со 10 изнапишани реда. Мене побавно ми иде пишувањетоХах, што ми фали на мене?
Јас си пишав нормален пост во темата, со мое мислење, ти се нафрлаш и го мешаш Вардар кој нема врска со муабетот. Притоа тераш муабет за кој воопшто не си запознаен, и на крај ми викаш дека за мене си бил професор во област со која се занимавам бар 4-5 саати во денот, а чудно кога се праеле муабети од тие теми никогаш не си кажал ни збор![]()