Петрески ќе поставувал рампи на влезовите во градот!

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
edna izreka vaka veli :
PATOT DO PEKOLOT E POPLOCEN SO DOBRI NAMERI
bez razlika na se Makedonci sme treba da imame gordost a ne kako onaj spoton od k-15 sklekovi da pravime pred granica.
cenite se tie j.biga i nas ne ni odgovaraat ama krizata si go pravi svoeto so moes toa e zato i ima vikend turizam narodot krpi kraj so kraj.
Osven onoj so e zbesnat i odi kaj helasite.
Не сум бил на одмор таму сум бил само во родното место, инаку сум гледал понуди само и планот пропаднал.

Е сега, грците се во криза уште поголема од нас и пред летово (кога гледав понуди)
Па цените беа пристојни и на место! Неможе да ми каже некој 500 денари за соба со заедничко WC.... Неможе таксист да ми каже 200 денари од Даљан до Центар!
Јас да си го чувам своето затоа што е свое за да ме јебе некој у здрав памет немам намера, боље ќе идам кај хеласите, бар ќе знам дека нема да ги жалам парите

S

Shellshock nam67

Гостин
Не сум бил на одмор таму сум бил само во родното место, инаку сум гледал понуди само и планот пропаднал.

Е сега, грците се во криза уште поголема од нас и пред летово (кога гледав понуди)
Па цените беа пристојни и на место! Неможе да ми каже некој 500 денари за соба со заедничко WC.... Неможе таксист да ми каже 200 денари од Даљан до Центар!
Јас да си го чувам своето затоа што е свое за да ме јебе некој у здрав памет немам намера, боље ќе идам кај хеласите, бар ќе знам дека нема да ги жалам парите
e prijatele so tie tvoi pari se finansira Grckata politika protiv naseto ime i identitet :cautious:
sepak dobro razmisli kaj odat tvoite pari (y), pred da im gi dades

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204

Може.Се е можно кај нас на лето.Некогаш на лето влегвам в такси и менвам акцент битолски, прилепски, источно не е битно.Се менвет и цените,а таксиметарот исчезнат :pos:Само интересно е на крајот.

Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
e prijatele so tie tvoi pari se finansira Grckata politika protiv naseto ime i identitet :cautious:
sepak dobro razmisli kaj odat tvoite pari (y), pred da im gi dades
Цела Македонија да им ја дадеме не ги вадиме од говна! А изгледа пријателе од Охрид ќе да си па затоа боли, ама вас пари не ви давам, а нема ни секој паметен човек. Дискусијава заврши поздрав

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Да де да...Баш од вакви муабети и јас појдов Грција и не избркаја од една пицерија дека сме биле од Македонија ;)

S

Shellshock nam67

Гостин
Цела Македонија да им ја дадеме не ги вадиме од говна! А изгледа пријателе од Охрид ќе да си па затоа боли, ама вас пари не ви давам, а нема ни секој паметен човек. Дискусијава заврши поздрав
ova se tvoive koreni prijatele :) ne zaboravaj gi i kade da odis :)
ako ne ti odgovara ohrid imas Prespa, Dojran, cela makedonija,samo ne kaj helasite (n)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.854
decak ne sum
a drugo pa ne gledase pred nekoj mesec kako im se obrati Sacimarkakis na novinarite od Makedonija so koe pogrdno ime ???
i nie sega za nagrada ce odime kaj helasite e bravo be (n)
--- надополнето: Nov 18, 2011 7:08 PM ---

dedeo Stefan za da vozi merdzo :) crkvite se pod nadleznost na dedo Stefan
Цел живот одам во Охрид на одмор (освен последниве 2-3 години) и во Грција, еднаш во Бугарија само.
Јас се извинувам, ама ми дојде преку глава да давам пари во Охрид и да се однесуваат со мене како јас да ги молам да им дадам пари. Последниот пат што ми се случи - наоѓам смештај од Скопје, за да одам на резервирано, 700 денари од човек (понудено беше легло, вц со бања, тв, и тераса) и имав што да видам кога отидов. Со дечко ми вкупно плаќавме 1400 денари на ден, за кауч на расклапање, ако тоа се рачуна како 2 легла... барем да биде по 300 денари леглото. Топла вода - на жими мајка, кога таа сакаше, и се дереше ако уклучиме бојлер. Итн... не доаѓам повеќе, не ми се даваат пари, за жал Охрид е преубав град, ама вие сте многу неуслужливи.

S

Shellshock nam67

Гостин
Цел живот одам во Охрид на одмор (освен последниве 2-3 години) и во Грција, еднаш во Бугарија само.
Јас се извинувам, ама ми дојде преку глава да давам пари во Охрид и да се однесуваат со мене како јас да ги молам да им дадам пари. Последниот пат што ми се случи - наоѓам смештај од Скопје, за да одам на резервирано, 700 денари од човек (понудено беше легло, вц со бања, тв, и тераса) и имав што да видам кога отидов. Со дечко ми вкупно плаќавме 1400 денари на ден, за кауч на расклапање, ако тоа се рачуна како 2 легла... барем да биде по 300 денари леглото. Топла вода - на жими мајка, кога таа сакаше, и се дереше ако уклучиме бојлер. Итн... не доаѓам повеќе, не ми се даваат пари, за жал Охрид е преубав град, ама вие сте многу неуслужливи.
Sledniot pat prpl puma zemi(y) Sator em poeftino em poromanticno em ima ezero ne ti treb tus
tv , radio ne ti treba imas priroda uzivaj vo nea :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.854
Sledniot pat prpl puma zemi(y) Sator em poeftino em poromanticno em ima ezero ne ti treb tus
tv , radio ne ti treba imas priroda uzivaj vo nea :)
Епа сето тоа ми треба и плаќам за истото, и ја добивам таа услуга. За разлика од Охрид, каде што само 1 си поминавме убаво, и тоа дека бевме во приватна куќа во сопственост на родителите на другарка моја.

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
утре ќе ставиме рампи и во Прилеп а во преговори сме и со Битолчани , :D:D тешко на скопјанишчана и на охридчишчана од утре, им препорачувам да се организираат и Кавадарчани и Неготинчани, :D нормално, ако си најдат заеднички јазик, еве вечерва рампи порачаа и Крушовчани :D
абе ориџани, салам ви е кмето или и вие не сте салам со се него? :) :D

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
утре ќе ставиме рампи и во Прилеп а во преговори сме и со Битолчани , :D:D тешко на скопјанишчана и на охридчишчана од утре, им препорачувам да се организираат и Кавадарчани и Неготинчани, :D нормално, ако си најдат заеднички јазик, еве вечерва рампи порачаа и Крушовчани :D
абе ориџани, салам ви е кмето или и вие не сте салам со се него? :) :D
Не е салам.Ама не се салам и тие шо го гласаа.Знам дека беше негде 200-250 гласа разлика.За другите шо гласале контра уште не е утврдено дали се несалам :D

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Скопје да постави рампи за студентите што доаѓаат од другите градови.
Зошто? Па онака, чиста мира(whatever).

Треба да е среќен што идат туристи бе, оној е ретардиран.

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Поарно нека каже сакам да украдам од него ли да го заштитам градот сејак, па не е чудно што не трошат пари луѓето таму, кога опнале толкави цени.Значи воа охриѓаниве многу се кренати треба некој да ги спушти ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom