Не.. и не е само во Охрид,генерално во цела Македонија така се гласаabe povubo da glasase narodot za ovaj so mislis a ???
zborot mi bese da vidis kakvi koreni ima toj NanceНе.. и не е само во Охрид,генерално во цела Македонија така се гласа
Ај изјасни се дечак?ima za zal Ramiz Merko edno vreme se nosese so idejata da go poploci dnoto na rekata crn drim taka da
--- надополнето: Nov 18, 2011 5:41 PM ---
i vo cela Evropa si POZNAT POD IMETO MALAKA !!!
decak ne sumАј изјасни се дечак?
dedeo Stefan za da vozi merdzo crkvite se pod nadleznost na dedo StefanTie vovedoa karta plakanje vo crkva za sveka da zapalis!!!! ....kad ludilo uzme maha....
Е ова ти е 100 % точно.Не знам која реакција ќе ја имаше да беше изјавата на почеток на мандат.Него му е јасно дека на следни избори ќе си падне па сега ќе си прави смешки.Поединци како овој го уништија Охрид.Ја имам предлог за него
На влезот покрај рампите нека воведе и регистрација за сите кој влегуваат во Охрид а не се негови жители.
Епа бујрум у Охрид за исти пари и катастрофа услуга,decak ne sum
a drugo pa ne gledase pred nekoj mesec kako im se obrati Sacimarkakis na novinarite od Makedonija so koe pogrdno ime ???
i nie sega za nagrada ce odime kaj helasite e bravo be
edna izreka vaka veli :Епа бујрум у Охрид за исти пари и катастрофа услуга,
Политика е друга работа, луѓето меѓу себе немаат никакви проблеми. Дури ти зборат мешано македонски, српски само за да се разберат поубаво за да можат да те услужат, зошто знаат како да ги заработат парите, зошто живеат од тебе! а не нашиве скотови
И не ме разбирај погрешно, немам ништо против Охрид, туку против услугата и цените