Eвропско првенство 2012 - општа дискусија

Кој ќе биде шампион?

• Германија

Гласови: 150 39,5%
  • Шпанија

Гласови: 62 16,3%
  • Холандија

Гласови: 52 13,7%
  • Италија

Гласови: 48 12,6%
  • Англија

Гласови: 38 10,0%
  • Франција

Гласови: 17 4,5%
  • Португалија

Гласови: 13 3,4%

• Вкупно гласачи
    380

ЛеоЛе07

Не биди трол
Член од
8 октомври 2010
Мислења
879
Поени од реакции
375
Како што вели дечково од Еуроспорт, Германија е најкул тим во моментов. Ама Шпанија можат да ја победат само ако им здосадило на Шпанциве да победуваат. Тука би ја вметнал и Холандија, време е еднаш и тие да победат. Другиве репрезентации би биле големо изненадување ако победат.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Како што вели дечково од Еуроспорт, Германија е најкул тим во моментов. Ама Шпанија можат да ја победат само ако им здосадило на Шпанциве да победуваат. Тука би ја вметнал и Холандија, време е еднаш и тие да победат. Другиве репрезентации би биле големо изненадување ако победат.
Не биди трол.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Growing up as an England fan dictates that a central component of your identity is constructed around a fear of Germany and their relentless pursuit of perfection from 12 yards, a suspicion and indeed dislike of a far more ruthless and superior side. To admit that not only do you love the way Germany play, but would actively like to see them triumph at Euro 2012, is a betrayal of huge proportions.

It makes you question everything you stand for as a fan, everything you have held dear watching the national side over all these years. It makes your very identity melt. And it makes you wonder if you wouldn't like to be a bit more, well, German.

Епик :pos:

Само мислам дека сите гледаме фудбал доволно долго тука за да знаеме дека само со „убава игра“ не се освојуваат титули. Сега треба Германците да докажат дека го имаат тој победнички менталитет од старите генерации - во моментов имаат игра која е далеку пред играта на која било друга генерција.

Она што фали - се златни медали. Швајни и ко од СП 2002 се саде втори и трети (СП 2002 - втори, 2006 - трети, 2010 - трети, ЕП 2008 - втори) ако сега не гопробијат мразот ништо не прават ни во Бразил.

Ако пак освојат тогаш the shy is the limit...

Член од
28 ноември 2011
Мислења
97
Поени од реакции
18
На воа Европско нема да навијум за никуј мада ќе иам симпатии спрема Хрватска пошто после гејците едини представник од Балканут. Би ми било мило и Бачушка да стигнат далеко мада не ми се веруве! Германија - Холандија би било одлично финале мада ништо не са знае предвреме!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
На воа Европско нема да навијум за никуј мада ќе иам симпатии спрема Хрватска пошто после гејците едини представник од Балканут. Би ми било мило и Бачушка да стигнат далеко мада не ми се веруве! Германија - Холандија би било одлично финале мада ништо не са знае предвреме!
A коај таа Бачушка уствари?

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.639
Поени од реакции
4.242
Германците се застрашувачко јаки,покриени се на секоја позиција со по 2-3 екстра играчи.Почнувајќи од центарфорите Марио Гомез и Клосе(врвни голгетери),па креативците Озил,Милер,Подолски,Геце(едни од најдобрите на својата позиција во Европа),задни везни Кедира и Швајнштангер(ѕид) и одбраната со Лам,Бадштубер,Боатенг и голман Нојер од Баерн која прими најмалку голови оваа сезона од најквалитетните лиги во Европа.Шпанците се исто така многу квалитетни али 3 титули по ред од големи натпреварувања не земал никој досега и мислам дека така и ќе остане.Ја навивам за Швабите у секој случај.

А

Анноун

Гостин
Прогноза :

A : Poland , Russia , Portugal , Czech Republic
B : Netherlands , England , Croatia , Ireland
C : Spain , Germany , Greece , Denmark
D : Ukraine , Italy , Sweden , France

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Баш сакам Шпанија да се падне со Германија, и швабиве да ги торпедираат. Иначе и тие ќе го освојат првенството според мене. Конкуренција...нема. :D

P

PewDiePie

Гостин
Научи се да пишуваш.

Kajgana Shop

На врв Bottom