Juventus_M
GK
- Член од
- 11 октомври 2010
- Мислења
- 1.104
- Поени од реакции
- 359
Aaaaa NeПлави уште еден ви треба,ајде пуштите пораки по вашите бивши играчиИнаку јувентус денес си 8+ секакоМорам да ги одмаздам Милан за поразот од пред месец дена
Aaaaa NeПлави уште еден ви треба,ајде пуштите пораки по вашите бивши играчиИнаку јувентус денес си 8+ секакоМорам да ги одмаздам Милан за поразот од пред месец дена
Шо брат уште не си ја земал блузатаКифла видов дека ке доаѓа, ако може да му ја даде блузата на Гоуст.
Со среќа плави.
Друже ако не можеш да играш кажи мислам дека можам да најдам човек, само и овој што го викнав и другиов што ќе го викам не им се игра баш со измени, зашто ипак ќе идат од Аеродром за да играат овде.Мора да се најде уште еден за сваки случај. Мене ми се задесија некои неубави работи, не верувам дека ќе откажам, ама нека има уште еден за секој случај..ВОРИ?! Кај си младичу?
Јебига, ти викам дека овој што го викнав од Аеродром доаѓа и сеа ептен да не го заебам јас замена да му викнам, сакал да се истрча.Не реков неможам реков дека имам ситуација што незнам како ќе се одвива, ама мислам дека ќе дојдам. Значи сега за сега доаѓам ако има некаква промена ќе пишам накнадно. Иначем многу е лош муабетот без замени ама ај..
Океј брат, фала. Ако недај боже неможам - ќе те известам.Јебига, ти викам дека овој што го викнав од Аеродром доаѓа и сеа ептен да не го заебам јас замена да му викнам, сакал да се истрча.
Иначе, ако не можеш да дојдеш пиши ми, ќе пробам да најдам човек да те замени, не се секирај.
Аха,можеш да почнеш од денесСи за???Секој четврток има фудбалче во 23:20?
Тука сум,али не играм Најдете уште некој и топ ќе сте.Мора да се најде уште еден за сваки случај. Мене ми се задесија некои неубави работи, не верувам дека ќе откажам, ама нека има уште еден за секој случај..ВОРИ?! Кај си младичу?
Фала, но не сум за денеска. Можеби наредната недела.Аха,можеш да почнеш од денесСи за???
Абе не луди глумило доаѓај ајде !Тука сум,али не играм Најдете уште некој и топ ќе сте.
И ти си нетачен, мајќе ми...Стварно бе кај е Вори?
Да не тргна по лошиот пат на Џеко немој младичу не влагај во црниот тунел