Како и кај клубовите е исто.Дечки ај кажете како се пројавуваше интерес за селектор на репрезентација? Досеа немам водено освен еднаш ама тогаш ми понудија.
на кого ти влечки?Дечки ај кажете како се пројавуваше интерес за селектор на репрезентација? Досеа немам водено освен еднаш ама тогаш ми понудија.
I'm seriously.Праи некои багови новиот крак за 12.04?
Јас играм веќе 4 сезони во Русија и лигава не исфрли ниеден вундеркинд од типот на овој Котов... А како само ми требаат добри домашни играчи...Прегледај го приврзокот 36142
"Малиот" растури во оваа сезона
Прегледај го приврзокот 36141
дечкото е реген го дознав благодарение на мојотт квалитетен скаутинг систем
играта рандом исфрла по еден реген од некадеЈас играм веќе 4 сезони во Русија и лигава не исфрли ниеден вундеркинд од типот на овој Котов... А како само ми требаат добри домашни играчи...
крашнува при споредба на играчи, шо и не е некој голем проблем (за мене барем). Најавен е кракфикс од поодамна, може е и искочен, не сум проверил неколку дена...I'm seriously.
Мислам дека е исто како и кај клубовите, кога му е загрозено местото на селекторот се појавува кај репрезентацијата да кликнеш дека си заинтересиран, барем така беше на минатата...Дечки ај кажете како се пројавуваше интерес за селектор на репрезентација? Досеа немам водено освен еднаш ама тогаш ми понудија.
Да да готово, им се ставив на Хрватите за квалификации за СП само веќе касно беше. Шкотска и Холандија им бегаа со 10 и 15 бода, победив на два пати со 2-1 ама џабе, + немаа повикано добри играчи а не можев да правам дополнителници повици. Сега ќе мавнам еден ришејпМислам дека е исто како и кај клубовите, кога му е загрозено местото на селекторот се појавува кај репрезентацијата да кликнеш дека си заинтересиран, барем така беше на минатата...