Football Manager 2012 - Општа дискусија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дечки ај кажете како се пројавуваше интерес за селектор на репрезентација? Досеа немам водено освен еднаш ама тогаш ми понудија.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Дечки ај кажете како се пројавуваше интерес за селектор на репрезентација? Досеа немам водено освен еднаш ама тогаш ми понудија.
Како и кај клубовите е исто.
Кога нема селектор, аплицираш, чекај да помине некое Европско или Светско, по 6-7 селектора губат работа.

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
на кого ти влечки?
барав прееска нема :/ ќе чекаш да го отпуштат селекторот

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Аха значи само кога е празно местото може да се аплицира. Тенкју.

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Ај некој предлог кој руски играч да го купам???
Кој и да сакам да го купам ми бараат над 40м:eek:

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.130
Поени од реакции
795
Прегледај го приврзокот 36142

"Малиот" растури во оваа сезона :)

Прегледај го приврзокот 36141

дечкото е реген :) го дознав благодарение на мојотт квалитетен скаутинг систем :)
Јас играм веќе 4 сезони во Русија и лигава не исфрли ниеден вундеркинд од типот на овој Котов... :( А како само ми требаат добри домашни играчи...

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Јас играм веќе 4 сезони во Русија и лигава не исфрли ниеден вундеркинд од типот на овој Котов... :( А како само ми требаат добри домашни играчи...
играта рандом исфрла по еден реген од некаде :)

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
крашнува при споредба на играчи, шо и не е некој голем проблем (за мене барем). Најавен е кракфикс од поодамна, може е и искочен, не сум проверил неколку дена...

П

Паспарту

Гостин
Мислам дека е исто како и кај клубовите, кога му е загрозено местото на селекторот се појавува кај репрезентацијата да кликнеш дека си заинтересиран, барем така беше на минатата... :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мислам дека е исто како и кај клубовите, кога му е загрозено местото на селекторот се појавува кај репрезентацијата да кликнеш дека си заинтересиран, барем така беше на минатата... :)
Да да готово, им се ставив на Хрватите за квалификации за СП само веќе касно беше. Шкотска и Холандија им бегаа со 10 и 15 бода, победив на два пати со 2-1 ама џабе, + немаа повикано добри играчи а не можев да правам дополнителници повици. Сега ќе мавнам еден ришејп :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Освоено Триплете во втората сезона со Сандерленд!

Ок, не ПЛ, таму завршив втор по Тотенхем а позади мене по ред следуваа Челзи, Ливерпул, Сити, Јунајтед и Арсенал. До последните 5 кола, сите си ги менувавме местата и беше ептен интересна сезона.

Е сеа интересното - Лига на Шампиони освоено! Во финалето со Сити победив со 3:2 во доста интересен натпревар. Во полуфинале ги елиминирав Барса и тоа доста лесно.

Лига Куп - пак финале со Сити и победа од 3:2. :)

ФА Куп - освоено со победа против Тотенхем преку пенали по 2:2 во регуларно време.

55 милиони во буџетот и конечно доволно пари за некое добро засилување.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Во 2018 имав неуспешен обид да го купи Морати стадионот Џузепе Меаца . На претходните менаџери немав ни обид , али јебига после година дена planing Морати вика ништо неаме пари . Досега на ниту еден менаџер со толку замарање никад ми немаат изградено или откупено стадион

Kajgana Shop

На врв Bottom