Ноне Неделковска и Канго на 17.11.2011 во Скопје?

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Абе пичку матер невидено, не сум расположен да мрзнам за "ѕвезда" што беше популарна кога ја бев копиљ и ја мешав со мајагери. Затоа и не кажуваат дека е она пошо никој нема да се замара, вака некој ќе дое што незнае кој е. А и нејќам да бидам дел од глупите замајувачки настани на тмобиле, нејќам певаљки и торти на плоштад, нејќам да ме прашуваат како ми е денот на фејсбук, сакам ефтина сметка и квалитетна услуга, све друго у гз можат да си го пикнат.
Нејќеш торта? :( што човек ќе беше :D

M

Mario Gómez

Гостин
Ја идам со надеж дека ДТ ќе ги донесат рамштајн, инаку се префрлам на вип.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин

Значи станува збор за холограмско пренесување, и нема да биде забавата само во Скопје, туку низ повеќе земји каде што T-Mobile е присутен на пазарот. Мараја Кери нема да пее во Скопје туку најверојатно во Загреб. ЛИНК за преносот во живоhttp://www.lifeisforsharinglivestream.tv/live
Мараја Кери профил на Twitter https://twitter.com/#!/MariahCarey/status/136989822941274113 крај на шпекулациите! :D

Like
· · 13 minutes ago ·

• и секако една голема реклама... :)
      12 minutes ago ·
      Like

• А зошто не би пеела и ан двете места?
      about a minute ago ·
      Like

• Па пробај ти во исто време да си и во Македонија и во Загреб...
      27 seconds ago ·
      Like

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Значи станува збор за холограмско пренесување, и нема да биде забавата само во Скопје, туку низ повеќе земји каде што T-Mobile е присутен на пазарот. Мараја Кери нема да пее во Скопје туку најверојатно во Загреб.
Хахаа... Мара ќе пее во Загреб, а во Македонија ќе си ја гледаат на тв. Јако.... хахахха

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ајде бе сеа не ви чинело холограм, да не сакавте пак Здравко Чолаковиќ да го донесеа !? :icon_lol:

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Дечки, го сменив насловот на темата. Вака е далеку по прикладен.
Ахахах.. јако.. јако... каков народ - таков сеир. ;)
--- надополнето: Nov 17, 2011 2:31 PM ---
Ајде бе сеа не ви чинело холограм, да не сакавте пак Здравко Чолаковиќ да го донесеа !? :icon_lol:
Или подобро „Жаре Берберинот“... :D

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Бидејќи има на плоштад големо пакетче, јас мислам дека во него има повеќе мали пакетчиња и во секое пакетче има кукла на Ноне во нејзината вистинска големина. :pos:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Лелееее бедови невидени се ова,тука ќе го гледаат Канго како се треска од земја :pos:

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Лелееее бедови невидени се ова,тука ќе го гледаат Канго како се треска од земја :pos:
Те молам не го вреѓај он е ПРОРОК, МЕСИЈА.
Па ти дали знаеш дека он го предвидел споменикот на Ацета? :D :D :D

M

Mario Gómez

Гостин
Рамштајн ќе се, сакам да го видам Скопје џамп џамп на Рамштајн ( пошо 102,3 % ќе дојдат ради групата а не ради некоја промоција или бла бла срања) и средовечни теткици ќе има многу...
Замисли се отвора кутијата, излага Тил со минофрлач.:vozbud: И после ја фаќа Ноне, ја дига со една рака, и става ракета на грбот и ја лансира у стратосферата..:vozbud: Доживотен договор за претплата со т-мобајл.

Kajgana Shop

На врв Bottom