- Член од
- 21 август 2011
- Мислења
- 5.064
- Поени од реакции
- 5.665
Да не знае некој колку плаќаат да глумиш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не знае некој колку плаќаат да глумиш?
Малце е тоа мислев повеќе давале за некој да се брукаНа еден пријател на другарка му нуделе пари за да глуми, али не ми текнува колку ми кажа...дали 150 евра или што знам....пак треба да прашам.
Малце е тоа мислев повеќе давале за некој да се брука![]()
Aбе добро нашиве ептен ги маскираа, фаца им замаглија и и лупнаа на оваа перика, неможе никој да ги познае а србите без нишчо глумеаАбе можно е и повеќе да им даваат, треба пак да прашам. Ми кажаа али сум заборавил.....Алал нека им е на оние македонци што се пријавуваат да се брукаат. Веќе идат на живци со ова Прељубници.![]()
“На пријател на другарка му“ не се квалифицира ко вистина.На еден пријател на другарка му нуделе пари за да глуми, али не ми текнува колку ми кажа...дали 150 евра или што знам....пак треба да прашам.
http://www.youtube.com/results?sear...379l2537l0l4046l6l6l0l0l0l0l279l998l0.3.2l5l0Епа сто пати прашав некој дали ќе може да го постира тоа бугарското да видиме сите. Но никој не одговори. Иначе ова е се глума, немој да мислиш дека све е вистина. Но е доста поучна емисијава.
“На пријател на другарка му“ не се квалифицира ко вистина.
Таа со периката била наводно Вики Ралева
Ама еј,ја гледав вечернава епизода чисто поради тоа што се дешаваше во Скопје и кога гледам “дешавката“ беше во Влае и на гробиштата во Ѓорче,а крајот на емисијата го снимија во Бардовци...бар да ја посетевте и лудницата,ќе ве задржеа до смрт.
Ако се пријавиме за глума ќе дознаеме.Да не знае некој колку плаќаат да глумиш?
Ако се пријавиме за глума ќе дознаеме.
Колку беше фејк вчера емисијата, периката на Тинка![]()