Eve sega gi dobiv, mi kazaa deka vo kumanovo ima nekade, no ako sakam moze da gi pobrzaat so postapkata. Prvo prasav dali se prodolzuva dogovor, rekoa ne. Startuva na denot koga ke bide se vo red i koga ke proraboti, ke mi javat na mobilen i ke treba kabel do spliter sto ide, da go vklucam gore vo ruter, namesto ona parce kabel sto odi od spliter do ruter. Telefonskiot kabel za telefoni po kukjata sto imas, treba da go vklucis vo ruter nad ovoj za adsl. I ke cepas 3 meseci od denot koga ke pocnes x 600 gb.
Sto se odnesuva do dreambox, toa e dobra rabota no ako si stvarno zavisnik od tv. Jas posto se simnuvam od net site serii filmovi si gi gledam na pc, mene drimbox ne mi treba, zor li e da frlam pari i za toa koga mi e net pred oci. Zemav od drugarce na nedela dena da probam, ima, otvara pink plus i skoro site mk/yu programi, fox crime/life i eden kup po*** kanali. No niv gi imas i na kabelska, sto ke ti e. I sto ke gledas na niv, serii, filmovi stari poveke od 5godini pa i nekoi i po 10godini. Na net imas se sto sakas sekojdnevno si so najaktuelnite serii/filmovi... Maxtv, boomtv, total tv, NIKOGAS nema da priklucam. Eve sega imam multimedia net kabelska so 62kanali za 350 priklucena na 3 tv. Ni dopolnitelni resiveri, ni dopolnitelni trosoci. Merak, slika skoro kako digitalna tv.