Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Се заракијавме со братот мој некрвен кај него дома жестоко жестоко, па се прибрав по студот ау ау ладно е, а питбулот во двор надвор од куќарка спие не е норамален :icon_lol:. Ладно ладно а оди одма со намера карта да купи, а бе иди ваму ќе влезиме без пари, ама тоа е намерата е заебана работа, ајде не в кафез на другата трибина. Одиме и пријателот на А. му вика многу сте само двајца за без карта пола пола :icon_lol:. Добро така нека биде одиме ја и К. на другиот ќе се пробаме па пола пола :icon_lol:, ама намерата негова за да купи карта е заебана работа. Ај ќе купуваме и кога стигнавме таму ме повлече некоја за ракав, кога гледам брачката ми вика карта да не сум купувал одговорив потврдно, па ми даде гратис карта Седлоски им дал повеќе. Му ветив дека ќе се најдиме внатре ама ништо од тоа, намерата е заебана работа тргна со намера карта да плати и само тој плати, останатите што имавме намера да не платиме не плативме а влеговме.

Добро е добро разбрав што сака животот да ми каже јасно ми е сега одам сега ....

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Еј Кајгич па ја... Бејб да ти кажам искрено се запрепастив... Викаат, вистината ја кажувале само пијаниците и децата... Ова дете и вистината за неа... Слушни само...

Само13 цццц...

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,
Накратко кажано наебав, ама си го барав со боринче...
Него земав да учам, па си мислам, што ќе учам, што ќе бркам просек кога Леон сигурно веќе диплома има земено. :pos:
Легнав да поспијам малку, не бе, не можам да заспијам. Ништо, станав и така зјапав у една точка едно пола сат. Влегува баба ми, почнува драма, Стефанее, ти се дрогираш! Да де бабо, па ти незнаеше... Аман. :tapp:
Него ај да не го тупам многу, идам да учам, имам закажано со кинетичката теорија на гасови. :love:

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Драга,
Накратко кажано наебав, ама си го барав со боринче...
Него земав да учам, па си мислам, што ќе учам, што ќе бркам просек кога Леон сигурно веќе диплома има земено. :pos:
Легнав да поспијам малку, не бе, не можам да заспијам. Ништо, станав и така зјапав у една точка едно пола сат. Влегува баба ми, почнува драма, Стефанее, ти се дрогираш! Да де бабо, па ти незнаеше... Аман. :tapp:
Него ај да не го тупам многу, идам да учам, имам закажано со кинетичката теорија на гасови. :love:
:pos::pos: ХАахахаха да не ти кажа да пазиш во сокот во кафич дрога да не ти стават

С

Сатори

Гостин
Ќе се заљубам во него, а никогаш нема да го допрам.
Можеби и само затоа ќе го љубам.
Можеби и ќе направам се на светот за да го допрам.
Но сигурно е дека ќе се заљубам.
Драга Кајгана, дај да се оперирам пред навистина да се заљубам(колку прекрасен, прекрасен збор).
(He tastes like the fourth of July)

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Драга
Ти мора да ми веруваш, јас навистина сакам да бидам продуктивна и несуетна во исто време, а не обратно. Сакам сега да ги напишам сите семинарски за после мирно да ги учам колоквиумите и да имам висок просек, кој има значење само за моите. Сакам да ми биде чиста и уредна собата и да си ја мијам чашата по секое пиење кафе, сакам да престанам да јадам и пушам толку за да не трчам за џабе, да бидам потолерантна и сите тие срања.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Треба да смислам име за хотел... едино нешто што ми иде у глава е Overlook.
Heeere's Johnny!
Ма дај више да ми помине оваа мрза, еј! :oops:
На ти песни4
Ајт, некој филм почнал...

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.721
Поени од реакции
35.517
Драга

Fall in love, when you are ready, not when you are lonely.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Кајги, цела недела болен, она ACC навистина дејствува :)
лоша вест: друга смена на работа во која ја нема неа...
барем вчера слатко ми се насмевна....о Кајги.....сум се зацапал еј....и тоа додека вриштеше алармот за пожар...

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Чудна работа се ова врскиве...
Во денешно време е уште почудно ако си сам. Тогаш си обележан како човек кој што има фалинка т.е недостаток, можеби проблем со либидото и можноста да задоволиш некого освен на тоа поле, така и на секое друго..
Зошто си сам? Како тоа немаш дечко?
Муабетов е ист со оној, имаш 100 евра у џеб, а 10 денари не даваш..
Не давам. Остај што не давам, не ни барам.
Фунционирањето ради партнер, сеедно дали е добар или лош, создава зависнот од постојано "имање" на некој покрај себе. Особено долгите врски. Најпрво се партнери во секаков акт, за после извесен период кога елементот на изненадување ќе испари и настапи рутината, влегуваат во една длабока и тешко променлива монотонија, што доведува до шарање наоколу. Како беше тоа ако не те фатат, исто ко да не се десило...
Вараш за да бидеш пак во врска, иако таа врска е одбивна, но без неа би вегетирал. Во најлош случај си жив мртовец и цел свет ти е крив.
Затоа ако не си во врска, ќе бидеш во некоја, во која што ќе се осеќаш сакано, исексано и замарано. А што ако заглавиш во истата за цел живот, чекајќи "подобра прилика"?

Луѓево треба да се запрашаат себе, зашто чуствуваат потреба да бидат со некого во врска? Дали е тоа поради самите нив или е поради луѓето околу нив? Сакаат ли моногамна врска или е тоа нешто на што чуствуваат дека се принудени?

Факт е дека во определни години, по определен број на партнери или определено време, постои еден определен притисок да се најдеш во вистинска возрасна врска. Но истиот тој притисок (другарка ми има дечко, друштвото ми излага во парови, сама седам во дискотека/кафич додека истата другарка се лапа со дечко и) создава очај и однесување кое ги одбива слободните и не ги разликува вистинските од погрешните сигнали.

Во определен период, поединечно кај секого постои очајот.
Штета што многумина заглавуваат во истиот.

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
And if you feel the flame of love tonight
And you're too week to carry on the fire
And all your friends that you cannot hide,
Disappear
I'll be here night going, forever holding on ♥

Драга, песнава е ПРЕКРАСНА....... Ах ме исполнува незнам заштоо..... :):
Иначе, утре е напорен ден полагање, Резултати и МНОГУ УЧЕЊЕ!!! :(
Најверојатно ќе преживеам.. WISH ME LUCK!!!

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Драга, јас сум и` недостигал. :vozbud: She make me feel like I'm 5 years old kid....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom