Влези фан клуб Тетекс и ќе ти стане јасно.Eve gledam ima vojvodi ukluceni pa da prasam dali ste vo bojkot sto ne bevte vcera na utakmicata so renova od kupot ?!
фШф= на тоа што го кажав, не е јасно ? Другар ти излезе толку глуп очигледно, а овде цело време ми оправа некој бабини дваесетени, незнае како да ја напише правилно "неговата" држава, сам се фати у негова замка.Абе паметњаку ти не знаеш да читаш или пак сакаш да провоцираш!
Federata Shqiptare e Futbollit..има разлика од твојата провокација која ја напиша ти.Влези фан клуб Тетекс и ќе ти стане јасно.
--- надополнето: Nov 9, 2011 8:52 PM ---
фШф= на тоа што го кажав, не е јасно ? Другар ти излезе толку глуп очигледно, а овде цело време ми оправа некој бабини дваесетени, незнае како да ја напише правилно "неговата" држава, сам се фати у негова замка.
TocnoKoга ве читам на момент имам впечаток дека нашава македонска “тифошминкерска“ сцена е толку развиена што е рамо до рамо со тифо сцената во гејција или србија...
Уште само неколку дена до ПОЧЕТОКОТ на прославата 25 години ултрас Прилеп,не очекува голем спектакл,прослава за која може да сонуваат навивачките групи во Македонија и пошироко,одлична кореографија,голем број на пиротехника,а педерите кои не мразат,можат само да присуствуваат на лекцијата по навивање....
Ај шо нема да биди нешто невидено далеку од то ке биди,ме чуди друга работа,од 87 организирана група имате во Прилеп,по шо логика во 2011 ке славите 25 години постоење??Уште само неколку дена до ПОЧЕТОКОТ на прославата 25 години ултрас Прилеп,не очекува голем спектакл,прослава за која може да сонуваат навивачките групи во Македонија и пошироко,одлична кореографија,голем број на пиротехника,а педерите кои не мразат,можат само да присуствуваат на лекцијата по навивање....
Уште само неколку дена до ПОЧЕТОКОТ на прославата 25 години ултрас Прилеп,не очекува голем спектакл,прослава за која може да сонуваат навивачките групи во Македонија и пошироко,одлична кореографија,голем број на пиротехника,а педерите кои не мразат,можат само да присуствуваат на лекцијата по навивање....
Незнам што ви е смешно....
Нешто невидено нема да биди,но до сеа таква прослава нема напраено ниедна група од Македонија....иначе,ова е ПОЧЕТОК на прославата,понатаму ќе има многу изненадувања....Ај шо нема да биди нешто невидено далеку од то ке биди,ме чуди друга работа,од 87 организирана група имате во Прилеп,по шо логика во 2011 ке славите 25 години постоење??
Или се напред со времето или организаторите(воџите) му се со три реда сколијаУ прилеп се напред со времето бе.