Фан Клуб: Вардар

Член од
7 август 2011
Мислења
4.949
Поени од реакции
15.123
ооооооо 1 мил евра. Тоа више е многу. Ако се оствари ова. Сезона 2013/14 може да чекаме лш ?? :D

П

Паспарту

Гостин
Со 1 мил евра ќе победуваме шашма екипи како шкендија, тешко дека и прво коло ќе поминеме со толку пари... Динамо едвај влезе во ЛШ со 20 пати поголем буџет од овие 1 мил евра, така да најубаво прво да се насочиме кон групите на Лига Европа, полека да се гради тим, па после неколку години да се атакува на ЛШ :)

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Со 1 мил евра ќе победуваме шашма екипи како шкендија, тешко дека и прво коло ќе поминеме со толку пари... Динамо едвај влезе во ЛШ со 20 пати поголем буџет од овие 1 мил евра, така да најубаво прво да се насочиме кон групите на Лига Европа, полека да се гради тим, па после неколку години да се атакува на ЛШ :)
Убаво све ова што го кажа и потполно се сложувам со тебе,само за да стигнеме до Лига Европа(а цело време да сме шампиони)ќе треба да ги пројдеме првите 2 гола од ЛШ за после со пораз во 3 коло да се префрлиме во ЛШ каде што каде каде има полесни екипи и мошеме да влеземе во ЛЕ.И ми се чини дека нема да биде 1 мил евра. зошто нели треба да биде АД а другите спонзори:D
Се на се мило ми е што во ВАРДАР има иднина

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.059
Убаво све ова што го кажа и потполно се сложувам со тебе,само за да стигнеме до Лига Европа(а цело време да сме шампиони)ќе треба да ги пројдеме првите 2 гола од ЛШ за после со пораз во 3 коло да се префрлиме во ЛШ каде што каде каде има полесни екипи и мошеме да влеземе во ЛЕ.И ми се чини дека нема да биде 1 мил евра. зошто нели треба да биде АД а другите спонзори:D
Се на се мило ми е што во ВАРДАР има иднина
Треба да поминеме едно коло како неносители (второто коло од каде што стартуваше и Шкендија годинава).
Потоа идеме во трето коло. Со пораз во третото коло од квалификациите, одиме во последниот круг квалификации од ЛЕ ама ќе има улога на неносители.
Ако го поминеме и третото колоо од квалификациите од ЛШ, одиме во последната рунда јвалификации. И со пораз во оваа рунда, одиме директно во групите од ЛЕ...
Така да, имаш грешка во твојот пост :D
Сепак да почекаме прво да ја освоиме титулата...
А и тоа прво коло, нема шанси да го поминеме, освен ако не ни се падне ептен најслабиот можен противник и да ја имаме среќата на Работнички, три шута три гола :D
Една Ѕвезда неможе никако да се пласира во ЛЕ, па камоли ние...

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Треба да поминеме едно коло како неносители (второто коло од каде што стартуваше и Шкендија годинава).
Потоа идеме во трето коло. Со пораз во третото коло од квалификациите, одиме во последниот круг квалификации од ЛЕ ама ќе има улога на неносители.
Ако го поминеме и третото колоо од квалификациите од ЛШ, одиме во последната рунда јвалификации. И со пораз во оваа рунда, одиме директно во групите од ЛЕ...
Така да, имаш грешка во твојот пост :D
Сепак да почекаме прво да ја освоиме титулата...
А и тоа прво коло, нема шанси да го поминеме, освен ако не ни се падне ептен најслабиот можен противник и да ја имаме среќата на Работнички, три шута три гола :D
Една Ѕвезда неможе никако да се пласира во ЛЕ, па камоли ние...
Фала на испрафките (y)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Бомба од играч е Огбона,заедно со Фичо во нападот ке бидат одлична двојка.Само мора нешто и во одбрана асално да се земе,некако Вајс не ми е стабилен таму,оној Јани Урдинов е добар стопер,али крв му ебеам мораше ли кај наркоманите да потпише :D

П

Паспарту

Гостин
Бомба од играч е Огбона,заедно со Фичо во нападот ке бидат одлична двојка.Само мора нешто и во одбрана асално да се земе,некако Вајс не ми е стабилен таму,оној Јани Урдинов е добар стопер,али крв му ебеам мораше ли кај наркоманите да потпише :D
Добар е Вајс, барем според мене е класа над Јани... :)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Океј Јани е Помлад има 19 години.Али многу добро изигра со Вардар,добар во воздушните дуели и и доста брз играч,прав дефанзивец според мене,може и бек да игра мислам.Али ете кретен покварен во душа,такви играчи као него не заслужуваат да го носат дресот на Вардар.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.059
Каков Јани какви бакрачи...
Во нашава лига само јаки дефанзивци требаат како Вајс или Кралевски и тоа да се надополнува со некој побрз дефанзивец или играч како Оса кој од средината може да покрие и назад. Ни требаат само побрзи бекови. На Мичка ќе му дојде крајот на кариерата во скоро време, треба да се размислува за брз десен бек од следната година. Бошкоски е добар за Македонско првенство, али за во Европа подобро би ни дошол Амбурет. Убаво е кога во одбраната ќе се направи спој на брзина и цврстина. Мене око ми фаќа младиот Богдановиќ од Работнички(y)

Негооо го гледам Перендија игра во ЛШ :eek:
Перендија :eek::eek::eek:

П

Паспарту

Гостин
Десно треба некој како Брага на времето, да не може да се запре... Сега сме премногу статични по тие позиции, иако играчите сосема солидно играат. Според мене подобро би било на лев и десен бек да имаме поофанзивни бекови.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.696
Поени од реакции
6.063
Супер ќе биде ако од град скопје 1 мил уште 1 од спонзорите и пошо немаме шанси да влеземе у групите лш 3 коло ќе ја наместиме утакмицата ќе ќариме и од таму 1 мил и таман 3 мил со доволно за лига европа да бидеме изненадување

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.059
И да влеземе во било која од Европскве лиги (што е рамно на научна фантастика) ќе ни требаат уште 10 години за да освоиме бод :D

П

Паспарту

Гостин
Супер ќе биде ако од град скопје 1 мил уште 1 од спонзорите и пошо немаме шанси да влеземе у групите лш 3 коло ќе ја наместиме утакмицата ќе ќариме и од таму 1 мил и таман 3 мил со доволно за лига европа да бидеме изненадување
Ние во прво коло ќе бидеме апсолутни аутсајдери, тек па за трето... :) Реално гледано, со новиов формат многу е тешко да се дојде до 3 коло. Иако има некои олеснувања, порано во 2 коло се играше со екипи од Белгија, Швајцарија, Хрватска, па после во 3 коло со оние од Италија, Германија, Франција, Англија, а сега сите 3 кола се со екипи од оние т.н. земји со среден квалитет, а тоа помалку ни одговара...

Член од
14 април 2010
Мислења
4.696
Поени од реакции
6.063
И да влеземе во било која од Европскве лиги (што е рамно на научна фантастика) ќе ни требаат уште 10 години за да освоиме бод :D
Абе па нас ни е цлета први да влеземе у лига европа и да ќариме некое милионче што се добива со самиот влез у групите така да рачунај следната година одма ќе ни рипне буџетот на околу 5 мил абе све си е тоа испланирано :D
--- надополнето: Nov 15, 2011 2:54 PM ---
Абе па нас ни е цлета први да влеземе у лига европа и да ќариме некое милионче што се добива со самиот влез у групите така да рачунај следната година одма ќе ни рипне буџетот на околу 5 мил абе све си е тоа испланирано :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.059
Колку за илустрација оваа година носители во второто коло (колото од кое би почнале ако бидеме шампиони) беа Макаби Хаифа, Марибор, Литекс, АПОЕЛ, Слован Братислава, Партизан, Динамо Загреб, Штурм, Малме, Екранас, Висла Краков, ХЈК Хелсинки, Шамрок, Розенброг, Викторија Плзен и Бате Борисов :D
Од овие само ХЈК Хелсинки и Екранас ми се изводливи за поминување :D

Kajgana Shop

На врв Bottom