- Член од
- 7 август 2011
- Мислења
- 4.980
- Поени од реакции
- 15.343
ооооооо 1 мил евра. Тоа више е многу. Ако се оствари ова. Сезона 2013/14 може да чекаме лш ?? 

Убаво све ова што го кажа и потполно се сложувам со тебе,само за да стигнеме до Лига Европа(а цело време да сме шампиони)ќе треба да ги пројдеме првите 2 гола од ЛШ за после со пораз во 3 коло да се префрлиме во ЛШ каде што каде каде има полесни екипи и мошеме да влеземе во ЛЕ.И ми се чини дека нема да биде 1 мил евра. зошто нели треба да биде АД а другите спонзориСо 1 мил евра ќе победуваме шашма екипи како шкендија, тешко дека и прво коло ќе поминеме со толку пари... Динамо едвај влезе во ЛШ со 20 пати поголем буџет од овие 1 мил евра, така да најубаво прво да се насочиме кон групите на Лига Европа, полека да се гради тим, па после неколку години да се атакува на ЛШ![]()
Треба да поминеме едно коло како неносители (второто коло од каде што стартуваше и Шкендија годинава).Убаво све ова што го кажа и потполно се сложувам со тебе,само за да стигнеме до Лига Европа(а цело време да сме шампиони)ќе треба да ги пројдеме првите 2 гола од ЛШ за после со пораз во 3 коло да се префрлиме во ЛШ каде што каде каде има полесни екипи и мошеме да влеземе во ЛЕ.И ми се чини дека нема да биде 1 мил евра. зошто нели треба да биде АД а другите спонзори
Се на се мило ми е што во ВАРДАР има иднина
Фала на испрафкитеТреба да поминеме едно коло како неносители (второто коло од каде што стартуваше и Шкендија годинава).
Потоа идеме во трето коло. Со пораз во третото коло од квалификациите, одиме во последниот круг квалификации од ЛЕ ама ќе има улога на неносители.
Ако го поминеме и третото колоо од квалификациите од ЛШ, одиме во последната рунда јвалификации. И со пораз во оваа рунда, одиме директно во групите од ЛЕ...
Така да, имаш грешка во твојот пост
Сепак да почекаме прво да ја освоиме титулата...
А и тоа прво коло, нема шанси да го поминеме, освен ако не ни се падне ептен најслабиот можен противник и да ја имаме среќата на Работнички, три шута три гола
Една Ѕвезда неможе никако да се пласира во ЛЕ, па камоли ние...
Добар е Вајс, барем според мене е класа над Јани...Бомба од играч е Огбона,заедно со Фичо во нападот ке бидат одлична двојка.Само мора нешто и во одбрана асално да се земе,некако Вајс не ми е стабилен таму,оној Јани Урдинов е добар стопер,али крв му ебеам мораше ли кај наркоманите да потпише![]()
Океј Јани е Помлад има 19 години.Али многу добро изигра со Вардар,добар во воздушните дуели и и доста брз играч,прав дефанзивец според мене,може и бек да игра мислам.Али ете кретен покварен во душа,такви играчи као него не заслужуваат да го носат дресот на Вардар.Добар е Вајс, барем според мене е класа над Јани...![]()
Каков Јани какви бакрачи...Добар е Вајс, барем според мене е класа над Јани...![]()
Ние во прво коло ќе бидеме апсолутни аутсајдери, тек па за трето...Супер ќе биде ако од град скопје 1 мил уште 1 од спонзорите и пошо немаме шанси да влеземе у групите лш 3 коло ќе ја наместиме утакмицата ќе ќариме и од таму 1 мил и таман 3 мил со доволно за лига европа да бидеме изненадување
Абе па нас ни е цлета први да влеземе у лига европа и да ќариме некое милионче што се добива со самиот влез у групите така да рачунај следната година одма ќе ни рипне буџетот на околу 5 мил абе све си е тоа испланираноИ да влеземе во било која од Европскве лиги (што е рамно на научна фантастика) ќе ни требаат уште 10 години за да освоиме бод![]()
Абе па нас ни е цлета први да влеземе у лига европа и да ќариме некое милионче што се добива со самиот влез у групите така да рачунај следната година одма ќе ни рипне буџетот на околу 5 мил абе све си е тоа испланираноИ да влеземе во било која од Европскве лиги (што е рамно на научна фантастика) ќе ни требаат уште 10 години за да освоиме бод![]()