- Член од
- 18 јануари 2009
- Мислења
- 1.407
- Поени од реакции
- 339
Прво велат тогаш немало БДЖ, па после добро имало БДЖ ама логото не било такво
Штом за логото од вагонот кој што и не сум слушнал дека е присутен во филмот се фативте јасна е работата
Од документарецот за Евреите депортирани од бугарските власти - The Optimist, за една фотографија со мајка и дете Евреи како ги присилуваат да влезат во возот, се вели:
Штом за логото од вагонот кој што и не сум слушнал дека е присутен во филмот се фативте јасна е работата
Не не си глув, туку не познаваш основни нешта. Едно е да каже оти имал документи врз кои се базираат некои настани во филмот, а сосема друго е да кажеш оти филмот е документарец. Во Македонија за видови филмови се учи во 5-6 одделение.Самиот режисер зборува,како проучувал това она,па сакал историската вистина,па обичал историjaта...
Jaс ли сум глух или ти не си го чул?!
Од документарецот за Евреите депортирани од бугарските власти - The Optimist, за една фотографија со мајка и дете Евреи како ги присилуваат да влезат во возот, се вели:
Штом толку овој не ви чини, а ги љубите документарците нека ви е на здравјеThe Mother and child from Skopje were deported by the bulgarian government