Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.
M

Moon Child

Гостин
Неможам да сфатам кој кур е тој полицаец толку па што пробуваат по секоја цена да го извадат од затвор?!?! Незнам што да направам, вријам во себе... Дајте нешто да направиме луѓе, не ми се верува какви морони не прават бе! :mad::mad:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Јас реков сега треба протести дур е судењето да се изврши притисок. После касно ќе биде

M

Moon Child

Гостин
Мора нешто да се направи, незнам што, дали ќе бидат пак протести што и да е, ова веќе не се поднесува. Треба да се организираме во сите градови!!!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.765
Мора нешто да се направи, незнам што, дали ќе бидат пак протести што и да е, ова веќе не се поднесува. Треба да се организираме во сите градови!!!

Нека и титне некој ...

B

Black Guard

Гостин
Мафијата секогаш се грижи за своите луѓе.
Просто ме иритира кога МВР ќе ги изедначите со мафија а има професионалци кои работат и те како,е сега партизацијата го направи своето но не МВР плус убиецот беше припадник на специјални единици не беше обичен МВР офицер така да не ја оцрнувајте МВР не е фер,што се однесува до случајот-судот ќе реши колкава казна ќе има(би ценел правник да даде мислење).

И да повторам Полицајците не се виновни,туку тие што гласаа па потоа да се партизира МВР со алфи криминалци а специјалци убици-протест пред владејачката партија и пред кабинет на претседателот(он гарант ќе помогне) оти на јанкуловска...баш ја боли(ај да не се изразувам...не личи).

Претседателот може многу да помогне посебно за барањето за цивилна контрола од кое НЕ СМЕЕ ДА СЕ ОТСТАПИ бидејќи како што знаете има партиски ботови меѓу алфите,насилници и рекетари па мислам дека цивилна контрола ќе изврши чистка,квантитет ќе изгубиме но квалитет да.

МВР поточно полицијата не е виновна,полицијата штити,фаќа џанаци крадци,ова е жален случај и е срамно дело од најверојатно лице кое не ги исполнувало условите за специјалец-прав ПРО специјалец со два потега ќе ве неутрализира без притоа многу да ви наштети-а овој...млател крвнички најверојатно-МОРА КАЗНА и тоа минимум казна МАКСИМУМ!!!!
--- надополнето: Nov 18, 2011 2:10 AM ---
Мафијата секогаш се грижи за своите луѓе.
Просто ме иритира кога МВР ќе ги изедначите со мафија а има професионалци кои работат и те како,е сега партизацијата го направи своето но не МВР плус убиецот беше припадник на специјални единици не беше обичен МВР офицер така да не ја оцрнувајте МВР не е фер,што се однесува до случајот-судот ќе реши колкава казна ќе има(би ценел правник да даде мислење).

И да повторам Полицајците не се виновни,туку тие што гласаа па потоа да се партизира МВР со алфи криминалци а специјалци убици-протест пред владејачката партија и пред кабинет на претседателот(он гарант ќе помогне) оти на јанкуловска...баш ја боли(ај да не се изразувам...не личи).

Претседателот може многу да помогне посебно за барањето за цивилна контрола од кое НЕ СМЕЕ ДА СЕ ОТСТАПИ бидејќи како што знаете има партиски ботови меѓу алфите,насилници и рекетари па мислам дека цивилна контрола ќе изврши чистка,квантитет ќе изгубиме но квалитет да.

МВР поточно полицијата не е виновна,полицијата штити,фаќа џанаци крадци,ова е жален случај и е срамно дело од најверојатно лице кое не ги исполнувало условите за специјалец-прав ПРО специјалец со два потега ќе ве неутрализира без притоа многу да ви наштети-а овој...млател крвнички најверојатно-МОРА КАЗНА и тоа минимум казна МАКСИМУМ!!!!

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203

Денеска налетав на цајкан кај шо сликаше неправилно паркирана кола.Истиот тој цајкан беше паркиран на сред пешачки премин и блокираше една од најфрекфентите улици во градот.После мојата реакција, фраерот си тргна со Крајслеро и остај траги од гумите.Прав професионалец (y)

Професионалци има, ама огромен дел од нив слепо следат наредби.Во случајов наредби за помагање на колегата Игор Спасов.Така да се соучесници во убиството.Исто како и министерката Бркче и нејзините најблиски соработници.

B

Black Guard

Гостин
Професионалци има, ама огромен дел од нив слепо следат наредби.Во случајов наредби за помагање на колегата Игор Спасов.Така да се соучесници во убиството.Исто како и министерката Бркче и нејзините најблиски соработници.
Кој издавал наредба за соучество т.е помагање на спасов ама ако е издадена наредба тогаш е од партиски кадар,соучесниците најверојатно исто,факт-биле свесни што прават СЕ ВИНОВНИ и МОРА да одговараат кривично а морално гледате само за колку морални министри(г-ѓо министерке барем оставка не би била лоша идеја) гласаше народов.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Кој издавал наредба за соучество т.е помагање на спасов ама ако е издадена наредба тогаш е од партиски кадар,соучесниците најверојатно исто,факт-биле свесни што прават СЕ ВИНОВНИ и МОРА да одговараат кривично а морално гледате само за колку морални министри(г-ѓо министерке барем оставка не би била лоша идеја) гласаше народов.
Политика е забранета на форумов, ама чисто информативно исто ѓубре се сите.Секоја партија имала неограничена контрола над МВР, МТВ и слични институции за време на нивните владеења.
А таа Бркче да имаше 3 чисти во таа црпката ќе поднесеше моменатлно оставка, барем од маркетингшки поглед ќе заработеше некој поен за нејзината партија.Пошто нели секој глас е битен...беше битен и на Мартин гласот...до денот на изборите :(

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
Утре сите ишишани, облечени во спидфаерки, набилдани, ќе убиваме низ Скопје...за премиерот!
Jas sum prv pusteteme tepam, nikoj da ne se osmelil da e pred mene.
Samo gi baram istite lica za uvid na lice mesto:advokati, lekari,sudii i dr.
Coveci ajde po mene. Ova e Makedonija.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
Неможам да сфатам кој кур е тој полицаец толку па што пробуваат по секоја цена да го извадат од затвор?!?! Незнам што да направам, вријам во себе... Дајте нешто да направиме луѓе, не ми се верува какви морони не прават бе! :mad::mad:
I jas sakam da napravime nesto.Daj da se dogovorime.Bev na site protesti.
Ajde luge akcia ni treba akcija.site zaedno site gi primame trgnuvame vednas.
Samo prvo odime do transfuzologija da zememe,da ni stavat ako se uste ima.
Po malku od Gocevata krv,od Dameta,odJaneta,od Pafela,od Dimota,od Pitu...
E samo taka moze da napravime nesto,samo so del od taa krv ce ne bide.

Tako

Student
Член од
26 октомври 2011
Мислења
23
Поени од реакции
11
kako sto odat rabotive"ubiecot" ili ke go vratat na rabota kako licno obezbeduvanje na Crni Grujo ili ke go stavat za nekoj minister...pa koga mozea da go napravat toa so planincite od 2001 zosto da ne i so edna napumpana retarda sto strada od kompleksi
ako ne se lazam i grujo narednata nedela posle diplomiranje u bitola go bapnale za miniser/lol

zaebete obrazovanie,kniskite od vmro u raka i pravo ...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Политика е забранета на форумов, ама чисто информативно исто ѓубре се сите.
Потпис. Кога ќе го сфатат ова заслепените, се ќе биде многу поубаво.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom