NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
во следните неколку дена ќе се знај дали ќе има сезона или не која ќе започни на 15 декември

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363

малце да исплакнеме очи, доста веќе со овај локаут

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.585
Поени од реакции
35.397
Џеј Ар е тежок пациент ама кога ќе му тргне ретко кој е позаебан за чување... :)

По експлозивнста и емоционалноста можам да го споредам само со Старкс, back in the days...

Eве и една подолга селекција забивања, да се разбива досадата до понеделник -кога наводно ќе се знае што ќе биде со локаутот.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Е сега ќе пука играта. Посебно за Дејвид Штерн. Играчите го најмија David Boies, адвокатот кој се смета за бог меѓу боговите кога се работи за судски спорови. Типот ги победил Микрософот, државата и Џорџ Буш на суд. Нема поќе состаноци по 10 сати, се гледаме всудница.

Лошо е што некои од агентите го молеа Били Хантер да го направи ова што денес го направија играчите во Јули, затоа што се осеќаше дека сопствениците ќе сакаат премногу и не бараат фер договор. Сега вака чао НBA сезона, здраво...синхронизирано пливање?

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Е сега ќе пука играта. Посебно за Дејвид Штерн. Играчите го најмија David Boies, адвокатот кој се смета за бог меѓу боговите кога се работи за судски спорови. Типот ги победил Микрософот, државата и Џорџ Буш на суд. Нема поќе состаноци по 10 сати, се гледаме всудница.

Лошо е што некои од агентите го молеа Били Хантер да го направи ова што денес го направија играчите во Јули, затоа што се осеќаше дека сопствениците ќе сакаат премногу и не бараат фер договор. Сега вака чао НBA сезона, здраво...синхронизирано пливање?
абе сеа колку и да напнат, веќе ојде пола сезона
не е тоа тоа, пример да се одиграт 50 утакмици и 82...и да почне сезоната (ќешки да почне) ќе го нема тој шмек во плејофот, ќе испадне тај шо освоил трофејот како на педерски начин да го освоил трофејот

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.613
Поени од реакции
2.235
Нема кошарка, јебига.
Песимист бев, не се надевав на ништо па и затоа не сум разочаран.
Али кога ке ми текне не КГ И Реј дека оваа сезона им е најверојатно последна, ми доаѓа да им пцујам се по список

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Нема кошарка, јебига.
Песимист бев, не се надевав на ништо па и затоа не сум разочаран.
Али кога ке ми текне не КГ И Реј дека оваа сезона им е најверојатно последна, ми доаѓа да им пцујам се по список
не се секирај ;) можда така на сите ни изгледа али КГ и Реј ќе играт сигурно уште 2 сезони највеќе
за Пирс уште 2 години најмалце

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Нема да гледаме НБА годинава :(

Ќе гледаме еуролига :D

Kajgana Shop

На врв Bottom