Кај е најНЕбезбедно да се патува?

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Најнебезбедни места во светот каде што се пука(нерачунајки водење војна) полицијата со криминалците се Рио во фавелите, Мексико, Јоханесбург, Колумбија, Косово(не со толкава жестина), Белград(90тите за сега незнам) и др. А за џебни крадци и слични на нив има на секое место во светот каде што има народ.

Тоа е мое мислење

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Така ми кажуваат деца од таму, иначе Чаир или Бутел сакам да се преселам па што сака нека има. :P
ако ја ти кажам дека кај нас секој ден бомби се пукаат ке ми поверуваш? - зар толку ниско паѓате да верувате на гласини. ја живеам конкретно во бутел 1 и баш е мирно местото ни тепачки има ни ке те застане некој да те малтретира нит ништо!

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
ако ја ти кажам дека кај нас секој ден бомби се пукаат ке ми поверуваш? - зар толку ниско паѓате да верувате на гласини. ја живеам конкретно во бутел 1 и баш е мирно местото ни тепачки има ни ке те застане некој да те малтретира нит ништо!
Сеа ти пренесов деца што ми кажуваат што живеат во Бутел 1 и што учеле/учат во Моша.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Сеа ти пренесов деца што ми кажуваат што живеат во Бутел 1 и што учеле/учат во Моша.
аман дете свати. кој шо сака нека збори! дојди и види како е... у моша учат и од бутел и од чаир и од аеродром.. и на крај краева ако не се закачаш и си седиш мирен и во авганистан живеј па ке ти биде убаво. ме сваќаш шо сакам да ти кажам? ја за бутел конкретно ти гарантирам дека е мирно место!

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
По малце почнува и Скопје ме загрижува...по оние убиства по автобуси на девојчето, итн..... :(

Kajgana Shop

На врв Bottom