А ги има и од тука (Македонија) што одат таму да крадат (најчесто по дискотеките) и доаѓаат тука ги носат и продаваат. Но има и таму нивни што косат низ дискотеките, и кафичите.Ми имаат кажувано дека во Барселона имало многу џепчии кои биле до таа мера испраксирани та воопшто да не осетиш дека те крадат.
Toчно мноу се заебани, профи се.Ми имаат кажувано дека во Барселона имало многу џепчии кои биле до таа мера испраксирани та воопшто да не осетиш дека те крадат.
И Прилеп е исто.Ва Македонијава Битолава си ја сакам највеќе....сам си шетал, со девојка, другар - како и да си, не те чепка никој кај и да си во градот, овде едниствено ќе си чепнат ако прв го направиш тоа, дефинитивно, секој ден сум излезен, шетам, сум поминувал низ разни групи соберени, во паркови, до сега никој на никој така за џабе ништо му нема направено...било да е машко само или девојка само, освен Перо Шуте ако ве најди и позбора со вас малце (за девојките ова ). Најмирно е....
Е тука е “поагресивно“ малцеИ Прилеп е исто.
ја живеам во бутел и секој ден поминувам бутел чаир. ај кажи ми ти шо си видел шо не е безбедно?Безбедно е како не Сарај, Бутел, Чаир, Ѓорче Петров.... Од тоа што сум гледал ти кажувам!
Така ми кажуваат деца од таму, иначе Чаир или Бутел сакам да се преселам па што сака нека има.ја живеам во бутел и секој ден поминувам бутел чаир. ај кажи ми ти шо си видел шо не е безбедно?
ќе те земе батко ти , да видиш што е почит спрема пашак
о
с
о
в
о