Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Нека остане телевизијата нема кај после да ја глеам ТРОПСКИ ГОРЕШТИНИ ..... ! ! АХАХАХАХХАХАХА СЕЗОНАВА Е УШЕ ОД 96 год и у 2011 ја даваат пак , свака им част .![]()
за нив не е проблемНека остане телевизијата нема кај после да ја глеам ТРОПСКИ ГОРЕШТИНИ ..... ! ! АХАХАХАХХАХАХА СЕЗОНАВА Е УШЕ ОД 96 год и у 2011 ја даваат пак , свака им част .![]()

Дали сте задоволни од МРТВ?
Да. 17 гласови
15,9%

Најбољи се нема што само во лето ја даваат, доаѓа јуни и они ја пуштаат 3 месеци, демек лето е, а имаат уште една француска серија исто од 80-ти години и ги менуваат едно лето Тропска горештина друго лето француската серијаХахаха се сеќавам дека и преклани ја даваа. Да, свака им част. Се чудам како не го даваат Конан варваринот од 1969 година.![]()

а тие кутрите цел живот исто па исто даваат, животов ми го продолжија 
На Сен Тропе да не мислиш? Имаше една таква кога бев второ одделение.Најбољи се нема што само во лето ја даваат, доаѓа јуни и они ја пуштаат 3 месеци, демек лето е, а имаат уште една француска серија исто од 80-ти години и ги менуваат едно лето Тропска горештина друго лето француската серија
--- надополнето: Nov 14, 2011 1:23 AM ---
На сајтот на МРТ ставиле анкета што најмногу сакаме да гледаме,а тие кутрите цел живот исто па исто даваат, животов ми го продолжија
![]()