Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нека остане телевизијата нема кај после да ја глеам ТРОПСКИ ГОРЕШТИНИ ..... ! ! АХАХАХАХХАХАХА СЕЗОНАВА Е УШЕ ОД 96 год и у 2011 ја даваат пак , свака им част .![]()
Нека остане телевизијата нема кај после да ја глеам ТРОПСКИ ГОРЕШТИНИ ..... ! ! АХАХАХАХХАХАХА СЕЗОНАВА Е УШЕ ОД 96 год и у 2011 ја даваат пак , свака им част .![]()
Дали сте задоволни од МРТВ?
Да. 17 гласови
15,9%
Најбољи се нема што само во лето ја даваат, доаѓа јуни и они ја пуштаат 3 месеци, демек лето е, а имаат уште една француска серија исто од 80-ти години и ги менуваат едно лето Тропска горештина друго лето француската серијаХахаха се сеќавам дека и преклани ја даваа. Да, свака им част. Се чудам како не го даваат Конан варваринот од 1969 година.![]()
На Сен Тропе да не мислиш? Имаше една таква кога бев второ одделение.Најбољи се нема што само во лето ја даваат, доаѓа јуни и они ја пуштаат 3 месеци, демек лето е, а имаат уште една француска серија исто од 80-ти години и ги менуваат едно лето Тропска горештина друго лето француската серија
--- надополнето: Nov 14, 2011 1:23 AM ---
На сајтот на МРТ ставиле анкета што најмногу сакаме да гледаме,а тие кутрите цел живот исто па исто даваат, животов ми го продолжија
![]()