M
marko 1996
Гостин
За на полувреме секогаш кога губите или е нерешено со некој пацери отидете Aggressive и кое било после глејте второ полувреме газење
Tony Coton го земи, добар асистент за Англиски клубови и 5 * GK тренер..Отидов во aggressive и тоа што е најстрогото што го дава И на сите им беше fired up ама не верував дека 4 ќе дадат, мислев 2 максимум
--- надополнето: Nov 13, 2011 8:04 PM ---
Ја наредивме 1 у 2
Него леле прв пат ми се дешава ова... Глејзери ми го кикнаа Фелан, асистентот дека пројавил желба за да го води ВБА кои го кикнаа Рој. Прв пат ова ми се дешава сега и асистент треба да барам
Овој беше тренер на голманите на Манчестер Јунајтед до пред 4 години но се пензионираше поради повреда на коленото. Не знаев дека пак се вратил во фудбалотTony Coton го земи, добар асистент за Англиски клубови и 5 * GK тренер..
Се врати кога слушна дека го барам за асистент =))Овој беше тренер на голманите на Манчестер Јунајтед до пред 4 години но се пензионираше поради повреда на коленото. Не знаев дека пак се вратил во фудбалот
За да спречиш да ти праќаат понуди, иди у Set transfer status и таму у Asking price намести најмногу што може (120 или 160 мил.) и цепајМене управата ми продаде млад талент.Неколкупати одбив понуда од Реал и Манчестер кога гледам ми го продадоа во Реал за 7,5 милиони,а претходно ми понудија 10 милиони.
Пак може да го шитнат и со тоа.За да спречиш да ти праќаат понуди, иди у Set transfer status и таму у Asking price намести најмногу што може (120 или 160 мил.) и цепај
Вака правам одамна, не ни праќаат понуди само пројавуваат интерес али понуди немаПак може да го шитнат и со тоа.
Најубаво е кога потпишуваш договор да му лупнеш minimum clause од преку 50м. Па ако се погоди некоја будала да ја плати клаузулата нема да ти биде криво за толку пари.
тоа е премија да имаш најмногу 6 странци ! оди во српска лига играј 4ца во прва постава :/П.С. За оние ќе се прашаат зошто сум купил руски играчи толку скапо, одговорот е во правилата на лигата каде мора да имаш најмногу 6 странци во прва постава.
никој не ми веруваше ко зборував...
Пробајте го, брз е како атомска мравка а не е многу скап...
1- Оди во бордрумот и таму се од платите што ти е вишок стави кај трансфер буџет и тогаш побарај повеќе пари за плати од бордот.Обично даваат,е сега види уствари дали ти е во дугови екипата.Ако не е би требало да ти дадат.Добро оди со Борусија, нападов се разигра и повредениот Бариос се врати. 6:0 со Херта и 5:0 со Олимпијакос во ЛШ, но имам некој прашајна.
- Управата ми даде 2,5м буџет за трансфери, има шанса да ми дадат поќе?
- Кагава не сака да го продолжи договорот односно не сака да чуе уште а му истекува за годинаипол, што можам да направам?
- Некој играчи се жалеја во медиумите поради мојте слаби говори, искрено не знам што да правам поинаку или како да реагирам?
- И како последно како можам врвни таленти да ги форсирам во развојот?
Затоа друже најдобро да ставис по 3 такви saving files da imas+на секоја недела или предважна утакмица да ти снима/ш Јас така си правам во мојата игра,ме рабираш ?!мислам дека е невозможна мисија.... мене така ми се имаше случено на 11ката. кога кликнував сејв и онаа цтичката то полни горе (saving) ќе стигнеше до крајот и замрзнуваше. после тоа не можев да лоадирам