- Член од
- 20 август 2008
- Мислења
- 87
- Поени од реакции
- 46
Electro со 140bpm drumloop-ови.а што прави ?
Electro со 140bpm drumloop-ови.а што прави ?
Ok, сеа и дефинитивно завршвам со dubstep.. Too much mainstream my friends, too much.Electro со 140bpm drumloop-ови.
Имаш избор: слушај, или не слушај!Тоа што го викаш чилстеп или поим немам што е, океј е се трпи некако али мислев овие сите претходни траки објавени од другиве членови се
Не слушам. А пошто е јавен форум мислам оти имам право да дам и мое мислење.Имаш избор: слушај, или не слушај!
Сеа хип и кул е да слушаш дабстеп, секое 12 годишно девојче слуша.. Затоа јас си слушам андерграунд дабстеп и џамп ап, па не ме интерсира за мејнстримот уопште А кога ќе видам некој да пушта дабстеп од телефон заедно со друштво, мејнстрим дабстеп нормално, ми доаѓа да ги убијам ситеOk, сеа и дефинитивно завршвам со dubstep.. Too much mainstream my friends, too much.
Точно така .. и тука имаш избор!Не слушам. А пошто е јавен форум мислам оти имам право да дам и мое мислење.
Се си е погодено во песнава, и хармонија, и додатни ефекти... а богами и вокалот .. иако нема многу многу текст ... ... ама солидно во секој случај!
Не е ова дабстеп..