- Член од
- 18 јули 2011
- Мислења
- 20
- Поени од реакции
- 0
People, hitno baram nekoj za pomosh da prefrlam pari od NLB vo PP za da mozham da kupam raboti na net....?! ....odnapred blagodaram
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
People, hitno baram nekoj za pomosh da prefrlam pari od NLB vo PP za da mozham da kupam raboti na net....?! ....odnapred blagodaram
ај мала помош се надевам у соодветна тема ке пишам... преку ибеј со која картица воопшто можам да купувам производи???
Problemot e sho nemam...za zhal so ovie novite kartici nema shansi... ???Ако имаш PP, не треба ништо да префрлаш.
Нели PayPal функционира ако се регистрираш преку Словенија, Грција итн.?
Разбрав дека почнале да ги блокираат тие сметки, има некој на кој уште му е активна?
Сите што направиле преку Словенија “на времето“ уште им се активни, а нови не може да се направат.
Зошто неможе ? баш сакав да прашам некој ако има нарачувано преку него да нарачав нешто ако он сакашеМоментално со ниедна за жал.
Зошто неможе ? баш сакав да прашам некој ако има нарачувано преку него да нарачав нешто ако он сакаше![]()
има имаНели PayPal функционира ако се регистрираш преку Словенија, Грција итн.?
Разбрав дека почнале да ги блокираат тие сметки, има некој на кој уште му е активна?
Onlie новчаникSto e PAYPAL???
Нели PayPal функционира ако се регистрираш преку Словенија, Грција итн.?
да, функционира ..ја имам пејпел на Бугарска адреса ..
што е проблемот?
сите што подаваат/препродаваат испраќаат само на адресата која ти е наведена како постоечка на пејпал`от ..
сума сумару:
што и да порачам, ќе ми стигне "дома" во Бугарија ..
* неам Бугарски пасош, и не сум Б`лгарка да се разбереме![]()